menu
e-boekhouden

InformerOnline krijgt keurmerk Betrouwbaar Boekhouden

InformerOnline krijgt keurmerk Betrouwbaar Boekhouden

InformerOnline heeft als eerste boekhoudpakket in Nederland het Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden verkregen. Het keurmerk is een initiatief van onderzoeksbureau GBNED en is bedoeld voor boekhoudpakketten die voldoen aan een aantal aspecten, zoals ingebruikname, functionaliteit, zekerheid, foutgevoeligheid en service.

Gerard Bottemanne, eigenaar van onderzoeksbureau GBNED, legde een ruim aantal jaren al tientallen boekhoudpakketten op de testbank om ze uitvoerig te testen en te beoordelen op functionaliteit. Nu heeft hij die handschoen weer opgepakt en er een keurmerk aan verbonden: het Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden.

Dit keurmerk mag pas gevoerd worden als een boekhoudpakket op alle onderdelen minimaal een drie scoort. Het keurmerk wordt verstrekt voor de duur van maximaal twee jaar en verlenging is alleen mogelijk na expliciete toestemming.

De online boekhoudsoftware van InformerOnline heeft nu de primeur en is de eerste in Nederland met het keurmerk. Remco Frühauf, CEO van Informer, is er blij mee. “Het is mooi dat een vooraanstaand onderzoeksbureau als GBNED ons als eerste pakket waardeert met het keurmerk Betrouwbaar Boekhouden. Het geeft een belangrijk signaal naar ondernemers die op die manier zeker weten dat zij zaken doen met een boekhoudprogramma dat betrouwbaar en goed is”, zo zegt hij.

‘Veiligheid bij InformerOnline: uitstekend’

InformerOnline scoorde dus op alle punten goed, maar werd op het gebied van veiligheid zelfs met ‘uitstekend’ beoordeeld. Volgens Bottemanne verdient Informer ook complimenten op het gebied van service en de product/kwaliteit-verhouding.

Tags

Reacties