Over ons

Ondernemen & InternetOndernemen & Internet is een website van Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174. BTW-nummer: NL002097294B45. Het is opgericht in 2005 om als informatieportaal te dienen voor ondernemers (in spe) en groeide al snel uit tot informatieportaal voor starters.

Op deze site vind je naast een blog met actuele berichten ook allerlei handige informatie-artikelen. Zo publiceren we veel informatie over marketing, online geld verdienen, het beginnen of runnen van een webwinkel maar ook over belastingen, wetgeving, tips & tricks, in en om het kantoor en alle financiële administratie.

Eurolutions
Molensteyn 60-B
3454 PT DE MEERN (UTRECHT)

Doelstelling

Ondernemen & Internet heeft als doelstelling door middel van het kosteloos delen van nieuws, nieuwsbrief en artikelen (startende) zelfstandig ondernemers te informeren over zaken die komen kijken bij het starten van een eigen bedrijf en de mogelijkheden van het internet hierbij. Te denken valt aan het starten van een webwinkel of website maar ook simpelweg de mogelijkheden van een online administratie of de marketingkansen die het internet biedt bij het vinden van nieuwe klanten of naamsbekendheid.

Commerciële doelen

De kosten voor het maken en onderhouden van Ondernemen & Internet worden terugverdiend door middel van advertenties. Naast artikelen kunnen dan ook advertenties staan zoals Google Adsense banners of door Eurolutions zelf verkochte advertenties. De content zelf is echter altijd (met de intentie tot) onafhankelijk. Voor meer informatie zie de pagina met uitleg over cookies en privacy.

Andere uitgaves van dezelfde uitgever

Redactie

De dagelijkse redactie van Ondernemen en Internet bestaat uit Dirkjan Vis en Henoch van Paesschen. Beiden werkzaam voor Eurolutions, een internetbureau gevestigd in De Meern (Utrecht). KvK: 37102174. Je kunt ons mailen, tweeten of gewoon bezoeken.

Molensteyn 60
Vind ons op Google Maps.

Adverteren:

Het is mogelijk om te adverteren op Ondernemen & Internet. Je richt dan je advertentie direct op webwinkeleigenaren en (startende) ondernemers. De meest gangbare advertentievormen zijn de rectangle (vierkante blok rechts) en leaderboard (lange balk bovenaan de pagina) maar ook andere mogelijkheden zijn regelmatig beschikbaar.

Ondernemen & Internet heeft ongeveer 50.000 unieke bezoekers per maand. Wij verkopen voornamelijk advertenties op vaste maandtarieven. We hebben ook andere titels gericht op dezelfde doelgroep. Het is mogelijk om samen met deze titels in combinatie te adverteren. Voor meer informatie, beschikbaarheid en de mogelijkheden zie: Eurolutions.nl

Auteursrechten

Artikelen zonder bronvermelding zijn gemaakt door (of in opdracht van) Eurolutions zelf. Bij artikelen die door andere auteurs geschreven zijn is boven- of onderaan de pagina een bronvermelding opgenomen. In veel gevallen is gebruik van teksten van artikelen na aanvraag mogelijk. Hiervoor is echter wel altijd schriftelijke toestemming nodig.

Teksten en links hebben altijd de intentie betrouwbaar en onafhankelijk te zijn. Het kan echter voorkomen dat Eurolutions, of een gastauteur, bronnen gebruikt of links plaatst naar websites die (na verloop van tijd) onbetrouwbaar of zelfs onjuist blijken te zijn.