Over ons

Ondernemen & InternetOndernemen & Internet is een website van Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174. BTW-nummer: NL002097294B45. Het is opgericht in 2005 om als informatieportaal te dienen voor ondernemers (in spe) en groeide al snel uit tot informatieportaal voor starters.

Op deze site vind je naast actuele berichten ook allerlei handige informatie-artikelen. Zo publiceren we veel informatie over marketing, online geld verdienen, het beginnen of runnen van een webwinkel maar ook over belastingen, wetgeving, tips & tricks, in en om het kantoor en alle financiële administratie.

Eurolutions
Molensteyn 60-B
3454 PT DE MEERN (UTRECHT)

Doelstelling

Ondernemen & Internet heeft als doelstelling door middel van het kosteloos delen van nieuws, nieuwsbrief en artikelen (startende) zelfstandig ondernemers te informeren over zaken die komen kijken bij het starten van een eigen bedrijf en de mogelijkheden van het internet hierbij. Te denken valt aan het starten van een webwinkel of website maar ook simpelweg de mogelijkheden van een online administratie of de marketingkansen die het internet biedt bij het vinden van nieuwe klanten of naamsbekendheid.

Commerciële doelen

De kosten van Ondernemen & Internet worden terugverdiend met advertenties. Naast en in artikelen kunnen reclames staan. De content zelf is altijd (met de intentie tot) onafhankelijk en we verkopen geen gesponsorde (gast)artikelen. Voor meer info zie de pagina met uitleg over cookies en privacy.

Andere uitgaves van dezelfde uitgever

Redactie

De dagelijkse redactie van Ondernemen en Internet bestaat een team van tekstschrijvers van Eurolutions, een internetbureau gevestigd in De Meern (Utrecht). KvK: 37102174. Je bereikt ons het snelst via e-mail.

Molensteyn 60
Vind ons op Google Maps.

Adverteren:

Het is mogelijk om te adverteren op Ondernemen & Internet. De meest gangbare advertentievormen zijn de rectangle (vierkante blok rechts) en leaderboard (lange balk bovenaan de pagina) maar ook andere mogelijkheden zijn regelmatig beschikbaar.

Ondernemen & Internet heeft ongeveer 50.000 unieke bezoekers per maand. Wij verkopen voornamelijk advertenties op vaste maandtarieven. We hebben ook andere titels gericht op dezelfde doelgroep. Het is mogelijk om samen met deze titels in combinatie te adverteren. Voor meer informatie zie: Eurolutions.nl

Auteursrechten

Artikelen zonder bronvermelding zijn geschreven door (of in opdracht van) Eurolutions zelf. Bij artikelen van andere auteurs is boven- of onderaan de pagina een bronvermelding opgenomen. Vaak is gebruik van teksten van artikelen na aanvraag mogelijk. Hiervoor is wel altijd schriftelijke toestemming nodig.

Teksten en links hebben altijd de intentie betrouwbaar en onafhankelijk te zijn. Het kan echter voorkomen dat Eurolutions, of een gastauteur, bronnen gebruikt of links plaatst naar websites die (na verloop van tijd) onbetrouwbaar of zelfs onjuist blijken te zijn.