Over ons

Ondernemen & Internet is een website van Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174. BTW-nummer: NL002097294B45. Het is opgericht in 2005 en informeert  ondernemers (in spe) over de mogelijkheden van online ondernemerschap.

Team Ondernemen en InternetOp deze site vind je naast actuele berichten handige informatie-artikelen. Zo publiceren we veel over het starten van een online onderneming, maar ook informatie over marketing of online geld verdienen. Denk aan het beginnen van een webwinkel, of online verkopen op platforms als Amazon of Vinted.

Daarnaast bieden we veel informatie over belastingen, tips & tricks, in en om het kantoor en onze suggesties voor boekhoudprogramma’s waarmee je zelf de financiële administratie regelt.

Eurolutions
Molensteyn 60-B
3454 PT DE MEERN (UTRECHT)

Redactie

De redactie bestaat momenteel uit (alfabetische volgorde):

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is eigenaar van Zietuwel, het bedrijf achter sites als Ondernemen & Internet.nl, investeerders.nl, ecommercenews.nl en enkele andere titels.

Bekijk alle berichten van Dirkjan
Linda

Linda

Linda werkt sinds 2015 bij Zietuwel, het bedrijf achter Ondernemen & Internet. Hier houdt ze zich hoofdzakelijk bezig met interviews, events en achtergrondartikelen.

Bekijk alle berichten van Linda
Maroessia

Maroessia

Maroessia Karpenko werkt sinds 2023 als redacteur bij Zietuwel. Ze schrijft nieuws- en achtergrondartikelen voor Ondernemen & Internet en enkele andere titels.

Bekijk alle berichten van Maroessia
Pleuni

Pleuni

Pleuni Jacobs werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ondernemen & Internet.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Dit is een team van tekstschrijvers van Eurolutions, een internetbureau gevestigd in De Meern (Utrecht). KvK: 37102174. Je bereikt ons het snelst via e-mail.

Doelstelling

Ondernemen & Internet heeft als doelstelling door middel van het kosteloos delen van nieuws, nieuwsbrief en artikelen (startende) zelfstandig ondernemers te informeren over zaken die komen kijken bij het starten van een eigen bedrijf en de mogelijkheden van het internet hierbij.

Commerciële doelen

De inkomsten van Ondernemen & Internet komen uit advertenties. Naast en in artikelen kunnen reclames staan. De content zelf is altijd (met de intentie tot) onafhankelijk en we verkopen geen gesponsorde (gast)artikelen. Voor meer info zie de pagina met uitleg over cookies en privacy.

Andere uitgaves van dezelfde uitgever

Molensteyn 60
Vind ons op Google Maps.

Adverteren

Het is mogelijk om te adverteren op Ondernemen & Internet. De meest gangbare advertentievormen zijn de rectangle (vierkante blok rechts) en leaderboard (lange balk bovenaan de pagina) maar ook andere mogelijkheden zijn regelmatig beschikbaar.

Ondernemen & Internet heeft ongeveer 50.000 unieke bezoekers per maand. Wij verkopen voornamelijk advertenties op vaste maandtarieven. We hebben ook andere titels gericht op dezelfde doelgroep. Het is mogelijk om samen met deze titels in combinatie te adverteren. Voor meer informatie zie: Eurolutions.nl

Auteursrechten

Artikelen zonder bronvermelding zijn geschreven door (of in opdracht van) Eurolutions zelf. Bij artikelen van partners of andere auteurs is boven- of onderaan de pagina een bronvermelding opgenomen. Vaak is gebruik van teksten na aanvraag mogelijk. Hiervoor is wel altijd schriftelijke toestemming nodig.

Teksten en links hebben altijd de intentie betrouwbaar en onafhankelijk te zijn. Het kan echter voorkomen dat Eurolutions, of een gastauteur, bronnen gebruikt of links plaatst naar websites die (na verloop van tijd) onbetrouwbaar of zelfs onjuist blijken te zijn.