menu

Over ons

Ondernemen & Internet is een website van Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174. We zijn op de meeste werkdagen bereikbaar op het volgende adres.

Eurolutions
Kanaalweg 14K
3526 KL UTRECHT

Doelstelling:
Ondernemen & Internet heeft als doelstelling door middel van het kosteloos delen van nieuws, nieuwsbrief en artikelen (startende) zelfstandig ondernemers te informeren over zaken die komen kijken bij het starten van een eigen bedrijf en de mogelijkheden van het Internet hierbij. Te denken valt aan het starten van een webwinkel of website maar ook simpelweg de mogelijkheden van een online administratie of de marketingkansen die het Internet biedt bij het vinden van nieuwe klanten of naamsbekendheid.

Commerciële doelen:
De kosten voor het maken en onderhouden van Ondernemen & Internet worden terugverdiend door middel van advertenties. Naast artikelen kunnen dan ook advertenties staan zoals Google Adsense banners of door Eurolutions zelf verkochte advertenties. De content zelf is echter altijd (met de intentie tot) onafhankelijk. Voor meer informatie zie de pagina met uitleg over cookies en privacy.

Redactie:
De dagelijkse redactie van Ondernemen en Internet bestaat uit Dirkjan Vis en Henoch van Paesschen. Beiden werkzaam voor Eurolutions. Voor meer informatie zie de contact-pagina.

Adverteren:
Het is mogelijk om te adverteren op Ondernemen & Internet door middel van advertenties.  Je richt dan je advertentie direct op webwinkel eigenaren en (startende) ondernemers. De meest gangbare advertentievormen zijn de rectangle (vierkante blok rechts) en leaderboard (lange balk bovenaan de pagina) maar ook andere mogelijkheden zijn regelmatig beschikbaar.

Ondernemen & Internet heeft ongeveer 50.000 unieke bezoekers per maand. Wij verkopen voornamelijk advertenties op basis van CPM (per duizend paginaweergaves) of een vaste prijs per maand. Daarnaast hebben we enkele andere titels gericht op dezelfde doelgroep. Het is mogelijk om samen met deze titels in combinatie te adverteren. Voor meer informatie, beschikbaarheid en de mogelijkheden zie: www.eurolutions.nl

Auteursrechten:
Artikelen zonder bronvermelding zijn gemaakt door (of in opdracht van) Eurolutions zelf. Bij artikelen welke door andere auteurs geschreven zijn is boven- of onderaan de pagina een bronvermelding opgenomen. In veel gevallen is gebruik van teksten van artikelen na aanvraag mogelijk. Hiervoor is echter wel altijd schriftelijke toestemming nodig.

Aansprakelijkheid:
Teksten en links hebben altijd de intentie betrouwbaar en onafhankelijk te zijn. Het kan echter voorkomen dat Eurolutions, of een gastauteur, bronnen gebruikt of links plaatst naar websites die (na verloop van tijd) onbetrouwbaar of zelfs onjuist blijken te zijn.