e-boekhouden

Webwinkel Vakdagen 2013

Doe je zaken via internet? Heb je een webwinkel, werk je voor webwinkeliers, of ben je simpelweg benieuwd wat de ecommerce-branche voor jouw organisatie kan betekenen? Dan mag je op 23 of 24 januari , de zevende editie van de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht echt niet missen!

Vakbeurzen zijn in overvloed en vanuit deze website raden we er maar weinig aan, maar de Webwinkel Vakdagen is een unieke gebeurtenis op zich. Al jaren is deze beurs hét event voor de ecommerce. Vrijwel alle bedrijven uit de sector zijn hier aanwezig. The place to be als je een webwinkel wilt beginnen, al actief bent, of zaken doet met webwinkeliers. Maar ook als je wilt weten hoe men straks via het internet kan betalen, wat de opkomst van het mobiele kanaal betekent, of wat de Belastingdienst zoal wil weten van internetondernemers. Want ook die partijen zijn aanwezig op dit evenement.

De Webwinkel Vakdagen wordt inmiddels voor de zevende keer gehouden en verwacht ruim elfduizend bezoekers. Exposanten zijn over het algemeen elk jaar weer dik tevreden over de resultaten en dus komt een groot percentage elk jaar terug. Wat weer tot gevolg heeft dat dit vakevent elk jaar groter en groter wordt. Dit jaar biedt het event een uitverkochte beursvloer met ruim 250 (toe)leveranciers en branchegenoten.

Naast de beursvloer met is er een uitgebreid sprekersprogramma met uiteenlopende onderwerpen. In vijf thema-theaters en twee Keynote-zalen worden boeiende sessies verzorgd door een grote diversiteit aan sprekers uit binnen- en buitenland.

KVK, Belastingdienst en Consumentenautoriteit
De Belastingdienst was vorig jaar in het klein aanwezig, maar krijgt dit jaar steun van zowel de KVK als de Consumentenautoriteit. Welke regels gelden er eigenlijk voor het starten van een webwinkel? Wat zijn de belangrijkste juridische valkuilen en fiscale regels waarmee je te maken krijgt? En welke rechten heeft de klant bij de aankoop van je product of dienst?  De Belastingdienst, KVK en Consumentenautoriteit praten je bij!  

Maar ook ondernemers uit de praktijk. Wouter Hol, een jonge webwinkelier vertelt over hoe het bij hem allemaal is begonnen. Tom Coronel zal ongetwijfeld iets vertellen over de snelheid binnen de branche, en ook Bol.com en PostNL geven presentaties waar elk jaar weer veel van te leren valt.

Al met al een mooie beurs met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Want na een simpele registratie, is het gehele event inclusief workshops en lezingen, voor de bezoeker geheel gratis. Wij waren er afgelopen vijf jaar elk jaar van de partij, en zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn. Zien we je daar?

Gerelateerde berichten