menu
e-boekhouden

Studentondernemer van het jaar verkiezingen

Studentondernemer van het jaar verkiezingElk jaar zijn er weer enkele prijzen te winnen voor de beste ondernemers. Momenteel kun je stemmen op de ‘Zwolse studentondernemer van het jaar.’ Een lokale verkiezing waarbij besloten wordt welke student het meeste ondernemerschap laat zien.

Wie zijn de beste studentondernemers van Windesheim, Landstede en Deltion? En wie schopt het tot de finale en strijdt op het startersevent Starters ABC om de titel Zwolse studentondernemer van het jaar? Deze vragen stonden woensdag 16 maart centraal tijdens de voorverkiezingsrondes op Deltion, Landstede en Windesheim.

De drie beste studentondernemers
Om Zwolse studentondernemer van het jaar te kunnen worden, deden woensdag 16 maart studenten van bovenstaande onderwijsinstellingen mee aan de voorverkiezingsrondes voor Zwolse studentondernemer van het jaar.  Alle studenten met een uitgewerkt ondernemersplan mochten meedoen aan de verkiezing.

Er kwamen drie winnaars uit de bus: Mike van den Broek van Landstede met www.graphicair.net, Bas Mastenbroek van het Deltion College met www.bmautomatisering.nl en Esmée Pater van Windesheim met www.stagerecensies.nl.

De strijd om de titel is begonnen
Mike, Bas en Esmée strijden om de titel ‘Zwolse studentondernemer van het jaar’ op het startersevent Starters ABC 20 april a.s. Zij krijgen een coach van de Financieringsdesk toegewezen, die hen gaat helpen om op 20 april een dijk van een pitch neer te zetten om deze titel in de wacht te kunnen slepen.

Nu gaat de strijd om de titel dus echt beginnen! Ben je benieuwd naar de pitches? Je kunt hierbij zijn. Het startersevent Starters ABC vindt plaats op het Deltion College.

Tijdens het event Starters ABC is ook de verkiezing voor Studentbedrijf van het jaar. Deze verkiezing is voor studentbedrijven die meedoen aan het programma JongOndernemen. De studentbedrijven houden een prikkelende video-pitch op Starters ABC en ook voor hen is er om 17.00 uur een prijsuitreiking.

Ondernemersprijzen
Naast de coaching van de Financieringsdesk en natuurlijk een mooie kans voor de winnaar om zijn of haar bedrijf in de spotlights te zetten, is er voor de winnaar ook echt een prachtig prijzenpakket: een iPad (Gibo-Groep), het traject IkStartSmart van de Kamer van Koophandel t.w.v. €150,- , een ballonvaart met de gemeente Zwolle tijdens het Ballonspektakel Zwolle in juni en een Kennisgoodybag t.w.v. €250,- van de Rabobank. Een competitie met echte prijzen dus.

Zou je zelf ook graag een mooie trofee willen winnen? Lees dan ons weblog artikel: Prijzen winnen doe je zo!

Reacties