menu

Ontmoet je mede-oprichter

Tijdens het gratis evenement ‘Meet your co-founder’ worden startups en mede-oprichters aan elkaar gekoppeld. Het evenement zal plaatsvinden op 23 juni tussen zes en half negen ’s avonds en wordt georganiseerd door UtrechtINC en vakblad Computable.

Het zal niet voor het eerst zijn dat een startup ten onder gaat omdat er te weinig knowhow, inzet of passie paraat is. Zoiets kan in sommige gevallen worden voorkomen met een extra kapitein aan het roer. Volgens de organisatie van het evenement ‘Meet your co-founder‘ maakt een sterk, complementair dan ook meer kans op succes dan eenpitters. ” Startups hebben op deze manier meer talent en kennis in huis en kunnen sneller schalen.”

Tijdens het evenement, dat wordt gehouden in Jaarbeurs Utrecht, wordt startups zonder compleet team gekoppeld aan mensen die juist op zoek zijn naar nieuwe startup-idee├źn om zich bij aan te sluiten. Mensen die een startup hebben en een compagnon zoeken, vinden tijdens dit event onder de aanwezige ondernemers, investeerders, business developers en (IT-)specialisten hopelijk iemand die als co-founder wil instappen.

Om zes uur ’s avonds begint de inloop, waarna om iets over half zeven het programma officieel begint met het beantwoorden van de vraag: “hoe bouw je een sterk startup-team?”. Daarna staat de vraag “Hoe waardeer je je bedrijf centraal?” en kan er vervolgens daadwerkelijk begonnen worden met het kennismaken en matchmaken. Om acht uur vindt er een kleine borrel plaats en hopelijk zijn er dan al wat nauwe samenwerkingen gesmeden.

Gratis aanmelden
Indien je een startup hebt of juist bij een wil aansluiten, dan kun je je nu gratis aanmelden voor Meet Your Co-founder. Een paar dagen voordat het evenement begint, ontvang je een overzicht van alle aanmeldingen. Op deze manier kun je je alvast voorbereiden en bijvoorbeeld al bepalen met wie je in gesprek wilt die dag.

Reacties