menu

Beste ondernemersteams genomineerd

Wie wint dit jaar de Entrepreneur Team Award? Onder andere die vraag staat centraal tijdens het Samen Sterker Symposium dat op 20 november in Utrecht wordt georganiseerd. De drie genomineerden Emerus, Bitonic en Vandenbron zullen zich dan namelijk presenteren, waarna de jury bekendmaakt wie de titel “Beste ondernemersteam van Nederland 2014” verdient.

Een sterk ondernemersteam is van belang, want volgens organisator TeamVenture blijken dit soort ondernemingen vaak ambitieuzer te zijn, sneller te groeien en betere bedrijfsresultaten te realiseren dan solo-ondernemers. “De award bekroont de samenstelling van een sterk ondernemersteam en de succesvolle samenwerking tussen de betrokken zakenpartners met excellente prestaties als resultaat”, zo laat het bedrijf weten.

Prijs voor beste ondernemers
Welk bedrijf er ook vandoor gaat met de award, het blijft niet alleen bij een leuke trofee. Het winnende team krijgt ook een op gemaakte promotiefilm over hun bedrijf, de gelegenheid om te pitchen bij een matchmakingbijeenkomst van InvestorMatch en toegang tot het wereldwijde netwerk van Accenture.

De winnaar wordt dus bekendgemaakt tijdens het Samen Sterker Symposium, een bijeenkomst over team-ondernemerschap dat als thema “samen de wereld veroveren” heeft. Tijdens dit symposium zullen ook succesvolle ondernemers hun ervaringen delen. Voormalig top-judoka Regi Melcherts vertelt over de Art of Growing, terwijl Dreas van Donselaar van IT-bedrijf SpamExperts en Steven Goetstouwers van hightech-bedrijf Admesy hun internationale ondernemerservaring uit de doeken doen.

Workshops
Uiteraard is een evenement tegenwoordig niet meer compleet zonder workshops. En dus kunnen deelnemers zich laten matchen met potentiële compagnons, leren een effectieve samenwerking op te zetten in een nieuw ondernemersteam of leren hoe samen om te gaan met de groei van het bedrijf.

Het is de tweede keer dat de Entrepreneur Team Award wordt uitgereikt. Vorig jaar won Admesy de eerste award. En het gaat goed met het dit bedrijf, sinds een nieuwe compagnon z’n intrede deed en de nieuwe CEO werd: Admesy staat in de Deloitte Fast 50, een lijst met de snelst groeiende bedrijven uit Nederland. “Een goed voorbeeld van hoe belangrijk het juiste ondernemersteam is voor het succes van een bedrijf”, aldus Bram van Beek, initiatiefnemer van TeamVenture.

Reacties