Flexplekken in Utrecht

Flexplekken UtrechtWij bieden een overzicht van flexplekken in Utrecht. Ben jij ook op zoek naar een flexibele werkruimte in Utrecht? Er zijn er genoeg en de voor- en nadelen zijn per aanbieder sterk verschillend. Even vergelijken kan dus zeker geen kwaad.

Overzicht van flexplekken in Utrecht

Wij vonden de volgende lijst met aanbieders van flexplekken in Utrecht.

  • Regus.com Utrecht: Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexplekken. Met één abonnement heb je toegang tot meerdere locaties in en rond Utrecht. Gebruik zoveel ruimte als je nodig hebt, van een paar bureaus tot een volledig gebouw. Schaal eenvoudig op- of af wanneer jij of je team dat nodig hebt.
  • Desktoday.com: Hier kunnen zzp’ers hun keukentafel, eettafel of bureau delen met vakgenoten of andere inspirerende professionals. Werk naast elkaar, verbreed je netwerk en inspireer elkaar.
  • UtrechtInc: Deze incubator op de Uithof heeft zeer soepele contractvoorwaarden. Maar het is niet eenvoudig om er binnen te komen. De incubator wil zijn volledig ingerichte ruimtes vooral verhuren aan innovatieve startups en scaleups.
  • Double Utrecht: Midden in het gezellige restaurantstraatje de Drieharingstraat in Utrecht kun je voor 150 euro (ex btw) per maand onbeperkt naar binnen bij Double Utrecht. Productiviteit en een informele sfeer staan voorop. Er zijn belhokjes en vergaderruimtes en koffie, thee en brood zit bij de prijs inbegrepen.
  • Seats2Meet: Het concern biedt flexplekken op Utrecht Centraal. Ideaal als je veel gasten krijgt via openbaar vervoer, onregelmatig kantoorruimtes nodig hebt en graag netwerkt of workshops volgt met andere starters. Voor ondernemers die volledige kantoorruimte zoeken is deze optie echter wel vrij prijzig.
  • Igluu: Flexplekken middenin het centrum van Utrecht, met uitzicht op de Dom. Je kunt er onder meer werken, vergaderen en evenementen organiseren.
  • Maliebaan45: Op een prachtige locatie in Utrecht heeft het concern diverse flexplekken, vergader- en trainingsruimtes en ontmoetingsplekken. Je kunt eenmalig gebruikmaken van de ruimtes, maar je kunt ze ook voor langere tijd reserveren.
  • Vondelparc: Op enkele minuten lopen van station Vaartsche Rijn huur je een flexplek, kantoorruimte, spreekkamer of een vergaderzaal bij Bedrijvencentrum Vondelparc. Je betaalt er per dag, maand of neemt een jaarabonnement tegen een gereduceerd tarief.
  • DynaHouse: In het Nieuwegeinse DynaHouse kunnen professionals werken, loungen, lunchen, afspreken, bewegen, vergaderen en presenteren. De werkplekken, die allemaal ergonomisch verantwoord zijn, kunnen zowel per dagdeel als per maand worden gehuurd.
  • Plexat heeft zelf geen flexplekken. Het platform bemiddelt tussen vraag en aanbod van werkplekken, ateliers en kantoorruimtes in de gemeente Utrecht. Het is een non-profit initiatief om de transparantie in de Utrechtse markt te stimuleren.

Ga je een werkplek inrichten? Check dan ook de tips, adviezen en artikelen van Coolblue. Zie ook de andere kosten van een eigen bedrijf.

Naast lokale flexplekken vind je hier een overzicht van landelijke spelers met vestigingen in diverse steden.