Flexibele werkplek huren

Op zoek naar een flexibele werkplek? Een overzicht van kantoren waar je flexibel werkplekken kunt huren. Voor groeiende bedrijven is er vaak ook een vaste werkplek of eigen kantoorruimte te huur. De flexplekken zijn gesorteerd op regio: landelijk, per provincie of de grote steden.

Flexibele werkplekken in het hele land

Drie landelijke partijen waar je eenvoudig kantoorruimte kunt huren zijn:

Regus

Regus.nl: wereldwijde aanbieder van flexibele kantoorruimte met werkplekken in verschillende prijsklassen. Ook in Nederland hebben ze veel goed bereikbare kantoorlocaties. Je kunt er eenvoudig een tijdelijke flexplek huren, maar ook een vaste kantoorruimte afnemen.

De voorwaarden zijn overzichtelijk en de kosten afhankelijk van het gebruik. Bij Regus heb je als klant toegang tot alle locaties. Je hebt dus ook direct een mooie vergaderruimte dichtbij al je grote klanten geregeld. Regus is verder zeer compleet. Meubilair, kantoorartikelen, een snelle internetverbinding of andere aanvullende faciliteiten zijn er goed geregeld.

Desktoday

Desktoday.com: Hier kunnen zzp’ers hun keukentafel, eettafel of bureau delen met vakgenoten of andere inspirerende professionals. Zo brengt het thuiswerkende zzp’ers samen. Werk naast elkaar, verbreed je netwerk en je kennis, spar of inspireer elkaar en krijg meer structuur in je dag.

Vastgoedbeschermer

Dé Vastgoedbeschermer: Deze aanbieder wil leegstaand vastgoed de best mogelijke tijdelijke invulling geven. De partij heeft een breed aanbod van kantoren met tijdelijke werkruimte  in heel Nederland. Voor de (startende) ondernemer, kunstenaar of fotograaf bieden ze flexibele kantoor- en atelierruimte in diverse gebouwen.

Flexibele werkplek in virtueel kantoor

Kantoren met flexplekken in de grote steden

Voor de flexibele kantoorruimte in de grote steden hebben we aparte overzichten gemaakt. Klik op een van de steden voor de werkplekken:

Ken je nog een flexibele werkplek die niet in de lijst staat? Neem dan contact op.

Flexibele werkplekken per provincie

Utrecht

Utrecht stad

Amersfoort

 • SAMENflexwerken biedt flexibele werkplekken per maand. Het concept is opgericht vanuit de gedachte dat je als zzp’er rustig wilt werken, maar wanneer je er behoefte aan hebt er altijd iemand in de buurt is om even te sparren of samen te werken.
 • Het Platform biedt kantoorruimte en vergaderruimtes in het Amersfoortse bedrijventerrein De Nieuwe Stad. De werk- of vergaderruimtes zijn van maandag tot en met donderdag te boeken via een app, op vrijdag zijn de ruimtes in z’n geheel verhuurd aan een adviesbureau. Kantoorruimte reserveren kan per dag of dagdeel.

Veenendaal

 • VONK360 is een broedplaats voor de ICT sector. Naar eigen zeggen loopt het gebouw voorop in duurzaamheid, kun je er moderne flexplekken huren en beschikt het over een goed bedrijfsrestaurant.
 • In Veenendaal kun je ook terecht bij Crown Slim Werken. Je kunt hier onder meer gespreksruimten, trainingsruimten, vergaderarrangementen en werkplekken huren.

Zuid-Holland

Flexplekken Alphen aan de Rijn

 • Tauro Alphen aan den Rijn biedt representatieve en betaalbare werkruimte voor zowel de zelfstandige professional als de grotere ondernemingen. Naast flexibele werkplekken zijn er ook  losse kantoorunits vanaf 20 vierkante meter en (gedeelde) spreek- en vergaderruimtes.

Flexplekken in Delft

 • Tauro Delft verhuurt representatieve werkruimte voor zowel de zelfstandige professional als grote(re) ondernemingen. Flexibele werkplekken, kantoorunits vanaf 20 vierkante meter en spreek- en vergaderruimtes.

Den Haag

Leiderdorp

 • Area071: Naast huisvesting biedt het bedrijf naar eigen zeggen een dynamische werkomgeving, een omvangrijk netwerk, expertise en advies. Daarnaast kun je er terecht voor het volgen van workshops en presentaties. Het platform richt richt op startende ondernemers, die maximaal drie jaar bezig zijn.

Reeuwijk

 • Verzamelgebouw Reeuwijk ligt centraal in het groene hart nabij de A12. Het concern biedt flexplekken, vaste werkplekken en kleine (20 vierkante meter) en grote kantoorruimtes (300 vierkante meter). De flexplekken kun je zowel per keer als iedere dag op abonnementsbasis huren. Naast de flexplek zijn er faciliteiten op afroep beschikbaar, zoals vergader- en trainingsruimten.

Rijswijk

 • Tauro Rijswijk biedt flexibele werkplekken, kantoorunits vanaf 25 vierkante meter en diverse spreek- en vergaderruimtes. Hierbij betaal je alleen voor de faciliteiten die je daadwerkelijk gebruikt. Huur je kantoorruimte iedere dag en voor langere tijd, dan heb je de vrijheid om het kantoor in te richten naar jouw smaak.

Rotterdam

Schiedam

 • Naast de negen flexplekken heeft de kleinschalige Coworking Space Roomin een vergaderruimte waar maximaal veertien personen kunnen samenkomen voor een vergadering, cursus, boeklancering of een andere zakelijke bijeenkomst. Het monumentale pand ligt in het centrum van Schiedam en de kantoorruimte is zowel bereikbaar met de auto als het openbaar vervoer.

Zoetermeer

 • Bij Het Coachhuis ligt de focus op het huren van ruimtes voor een-op-een-gesprekken, coworking of kleine groepen.  Voor het geven van workshops is een trainingsruimte beschikbaar. Het concept van het Coachhuis is met name geschikt voor professionals die op uurbasis werken, zoals coaches, therapeuten, psychologen en mediators.

Noord-Holland

Amsterdam

 • Flexbieb van IJburg: Deze flexwerkplekken zijn centraal gelegen op het Haveneiland van IJburg. Het initiatief is een deelplaats voor mensen die woonachtig zijn in de omgeving. Hoewel je er ook tijdelijke kantoorruimte kunt huren, is het concept veel omvangrijker dan dit. Het draait er vooral om ontmoeten, delen en elkaar versterken.

Den Helder

 • i AM sharing – Hier kun je een kantoorpand delen aan het Julianaplein, midden in het centrum van Den Helder. Bieden flexwerkplekken, kantoor- en vergaderruimtes.

Noord-Brabant

Breda

 • DeRuimte: Een voormalige kleuterschool is verbouwd tot een klein theater. Het culturele gebouw heeft meerdere ruimtes beschikbaar om te vergaderen, rustig te werken of een workshop te geven. De vergaderlocatie is gunstig gelegen aan de A16.

Cuijk

 • Vrijdaggevoel: Bedrijfsverzamelgebouw waar je onder meer een (eigen) werkplek kunt huren, kunt vergaderen en podcasts en video’s kunt opnemen. Ook heeft het pand een eigen PostNL Business Point. Afhankelijk met hoeveel mensen je de ruimte wilt delen, huur je een flexplek (maximaal vier andere flexwerkers), een gedeeld kantoor (maximaal twee andere huurders) of een eigen kantoor. Wil je alleen klanten ontvangen, dan kun je kiezen voor het virtuele kantoor.

Eindhoven

 • Flexplekeindhoven.nl: Flexplek Eindhoven biedt in totaal zes flexibele werkplekken. Het pand heeft een industriële uitstraling en wordt met name gebruikt voor creatieve producties.
 • De Asperger: Een hippe saladebar met flexwerkplekken, een ruime vergaderruimte en een fijne loungehoek. Het pand bevindt zich vlakbij het station, maar is ook goed bereikbaar met de auto.

Oss

 • Bizztopia: Inspiratie opdoen in de pastorie van een voormalige kerk? De slaapkamer van de pastoor of de kapelaan gebruiken als workshopruimte of vergaderplek? Bij Bizztopia kan het. Het delen van faciliteiten, kennis en contacten staan centraal bij dit broeinest. Je kunt er zowel terecht voor het huren van een structurele werkplek als een incidentele (vergader)ruimte.

Friesland

Lemmer

 • A la Mer: Flexwerkplekken in Lemmer, aan het strand met overzicht over het IJsselmeer.  Wil je graag met meerdere ondernemers een kantoor delen? De kantoortuin biedt aan zeven ondernemers een fijne werkplek. Maar het is ook mogelijk om een eigen ruimte te huren.

Gelderland

Arnhem

 • GoedeGasten: Een professionele werkplek in het multifunctionele bedrijfspand van Goede Gasten. Hier kun je een flexibele werkplek huren maar het pand biedt ook project- en vergaderkamers en volop ruimte voor ontspanning. De faciliteiten zijn echter uitsluitend toegankelijk voor ICT-specialisten.

Druten

 • De Bogerd: Cultureel centrum de Bogerd verhuurt zeven vergaderruimten, die qua grootte variëren van een intieme boardroom tot een congreszaal voor 400 mensen. Wie wil flexwerken kan zonder te reserveren terecht in de foyer of de flexwerkplekken op de eerste etage.

Nijmegen

 • StartUp Nijmegen: StartUp Nijmegen biedt een ’toffe’ werkplek voor ondernemers. Daarnaast helpen ze ondernemers om hun ambities waar te maken! Je werkt dan ook in een energieke omgeving met een ondernemende spirit. Via de site kun je je vrijblijvend aanmelden voor een zogenaamde proefzitdag.
 • Dock024: Dock024 is de kleinste van de flexwerkplekken in Nijmegen. Maar dat heeft als groot voordeel dat de leden betrokken zijn en zorgen voor een gezellige sfeer. De plek heeft drie afgesloten ruimtes die elk een eigen overlegruimte hebben. Het mooie aan Dock024 is dat het 24/7 beschikbaar is, dus ook tot in de late uurtjes!

Overijssel

Rijssen

 • Vergaderlocatie-Rijssen: Dit Twentse bedrijf biedt vergaderruimten en flexplekken. Je kunt er per uur of dagdeel betalen, maar het is ook mogelijk om een 10-rittenkaart te kopen, waardoor je flexibel kantoorruimte huurt tegen een gereduceerd tarief. En ook wanneer je op zoek bent naar een groepslocatie voor het geven van een training, cursus of seminar kun je er terecht.

Limburg

Mook

 • Flexwerkplek Mook: Mook richt zich volledig op het nieuwe werken, waarbij mensen vanaf elke locatie flexibel kunnen werken. Zelfstandigen bepalen zelf of ze een werkplek huren voor een dagdeel, maand of langere periode. En op verzoek is het ook mogelijk om administratieve ondersteuning in te huren.

Drenthe

Assen

 • Flexible Workplace heeft een divers aanbod met tijdelijke kantoorruimte. Zo kun je er terecht voor het huren van een flexibele werkplek of kantoor, maar ook voor een behandelruimte of workshopruimte ben je er aan het juiste adres. Flexibel Workplace is zowel toegankelijk voor startende als gevestigde ondernemers.

Emmen

 • Growing Workplace: Met het Growing Workplace-concept willen de oprichters kantoorruimte creëren waar je als zzp-er of starter gemakkelijk in contact komt met andere ondernemende mensen. De diverse ruimtes bieden een scala aan mogelijkheden op het gebied van flexwerken, vergaderen en presenteren. Voor de betaling koop je een dagkaart of sluit je een maandabonnement af.
 • In het oude dierenpark biedt Toolbox Emmen flexplekken aan startende ondernemers, hobbyisten en professionals die met hun handen werken. Wil je een prototype maken? Dan kan dit in één van de  metaal-, hout- en elektrowerkplaatsen. De onderneming opereert vanuit een sociaal oogpunt, waardoor ook deelnemers die behoefte hebben aan begeleiding er terechtkunnen.

Flexibele vergaderruimte

Heb je geen werkplek nodig, maar ben je wel af en toe op zoek naar een vergaderruimte? Kijk dan eens bij Seats2meet.com. Hier vind je flexibele ruimtes voor vergaderingen door heel Nederland. Maar ook bij vrijwel alle flexplekken die hierboven zijn genoemd, heb je de mogelijkheid om tijdelijk een vergaderzaal te huren.

Mist er volgens jou nog een flexplek in de lijst? Stuur ons een mail en we voegen de flexplek zo snel mogelijk toe!