Flexplekken Den Haag

Flexplekken Den HaagOverzicht van flexplekken in Den Haag. Ben jij ook op zoek naar een flexibele werkruimte in het centrum van de Nederlandse politiek en de op twee na grootste stad van Nederland? Er zijn er genoeg en de voor- en nadelen zijn per aanbieder sterk verschillend. Vergelijk eenvoudig zelf de flexplekken in Den Haag.

Werken in Den Haag

Den Haag, ook wel ‘s-Gravenhage genoemd, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met ruim een half miljoen inwoners de grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Veel overheden en organisaties die hiervoor werkzaam zijn, zijn hier gevestigd. Heb jij hierbij een mooie klus en werk je de komende maanden vanuit Den Haag? Kijk dan eens naar onderstaande flexibele kantoorlocaties.

Ga je binnenkort jouw nieuwe kantoor of losse werkplek inrichten? Check dan ook de tips, adviezen en artikelen van Coolblue. Zie ook de andere kosten van een eigen bedrijf.

Overzicht van flexplekken in Den Haag:

Onze lijst met aanbieders van flexplekken in Den Haag.

  • Regus Den Haag Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexplekken en verhuurt in (en rond) Den Haag werkplekken op vijf locaties: Den Haag CS, Beatrixkwartier en de Parkstraat, Rijswijk, Zoetermeer en Delft. Naast de faciliteiten die bij een flexplek horen, ben je bij Regus verzekerd van een receptioniste, business lounge en administratieve ondersteuning.
  • Female hub: Een co-working & co-learning space voor vrouwelijke ondernemers. Veel aandacht voor  (persoonlijke) ontwikkeling door middel van workshops, trainingen en inspiratiesessies.
  • Igluu: Naast Eindhoven heeft Igluu ook een vestiging in Den Haag, op een paar minuten lopen van het station. Je vindt er flexplekken, vaste kantoorruimte en alle faciliteiten en ruimte voor events.
  • Vinium biedt flexibele werkplekken aan zzp’ers en kleine bedrijven die graag in een inspirerende en professionele ruimte willen werken. Het statige pand heeft ruimte voor maximaal tien personen. Je betaalt per dag of per maand.
  • Keu’s Genoeg: Het voormalige stadsdeelkantoor is  omgetoverd tot een plek waar je vaste kantoorruimte, flexplekken en een vergaderruimte kunt huren. In het verzamelgebouw zijn alle ondernemers welkom, maar de twaalf flexplekken worden hoofdzakelijk gebruikt door mensen die actief zijn in sport, hobby, spel, ontwikkeling en coaching.
  • Bloom Den Haag: Ben je werkzaam op het gebied van lekker, gezond en gebalanceerd leven? Dan kun je (flex)huren bij BLOOM. De prijzen variëren van 150 tot 400 euro per maand en zijn afhankelijk van het aantal uren dat je op de locatie wilt doorbrengen.
  • Kleine Loods: Dit bedrijf biedt volledig ingerichte werkplekken op flexibele basis voor korte of lange termijn. De open werkplekken en kleine kantoorkamers bevinden zich in de rustige wijk Mariahoeve.
  • Projectenlab is een werkplek voor ondernemers in het centrum van Den Haag. Het vindt bij deze werkomgeving met name diversiteit belangrijk: ondernemers met verschillende achtergronden en vakgebieden werken hier samen.
  • Nomadz: Gevestigd in een creatief verzamelgebouw is Nomadz een gezellige plek om een paar dagen in de week, gewapend met laptop en mobiel, het nieuwe werken in de praktijk te brengen. Je kunt al een werkplek huren vanaf 60 euro per maand en dat is inclusief internetaansluiting, printen, koffie & thee en leuke (tijdelijke) collega’s.
  • Tauro heeft meerdere vestigingen in Den Haag. De representatieve werkruimte is zowel geschikt voor de zelfstandige professional als de wat grotere ondernemer. Flexibele werkplekken, kantoorunits  vanaf 20 vierkante meter en spreek- en vergaderruimtes.

Voor meer plekken zie ons landelijke overzicht van alle flexibele werkplekken.