e-Boekhouden koppelt met Shopify’s webwinkelsoftware

e-Boekhouden koppelt met Shopify’s webwinkelsoftware

Sinds vandaag kunnen Shopify-gebruikers hun online shop koppelen aan hun administratie in e-Boekhouden, waardoor bestellingen direct in de boekhouding worden geplaatst. e-Boekhouden is hiermee het eerste boekhoudprogramma in ons land dat een directe koppeling aangaat met de Amerikaanse webwinkelsoftware.

Shopify is voor steeds meer webwinkeliers het platform waar ze hun webwinkel mee runnen. Vorig jaar besloten ruim 133.000 mensen hun webwinkel te beginnen met Shopify en het totaal aantal klanten zit daarmee op zo’n 377.000. Bij zo’n grote speler wil een bedrijf als e-Boekhouden natuurlijk ook haar diensten kunnen aanbieden. En dus is het nu het eerste Nederlandse boekhoudprogramma dat automatisch aangesloten kan worden op Shopify.

e-Boekhouden-plugin voor Shopify

De koppeling, te downloaden in de appstore van Shopify, is gemaakt door Webwinkelfacturen.nl en kost 15 dollar per maand. Met de plugin worden orders in de webshop automatisch en real-time verstuurd naar de boekhouding, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De gebruiker kan aangeven wanneer een Shopify-bestelling wordt doorgestuurd, bijvoorbeeld wanneer die is aangemaakt, wanneer die is betaald of wanneer een gedeelte is betaald.

e-Boekhouden en webwinkelsoftware

e-Boekhouden heeft op het moment koppeling met de volgende webwinkelsoftware: Lightspeed, Mijnwebwinkel, VirtueMart, Gratis Webshop Beginnen, MyShop, WooCommerce, Shoppagina, Magento 1 en 2, CCV Shop, PrestaShop, Opencart en Shopify.

Over de auteur

Over de auteur

Ondernemen & Internet is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten