menu
e-boekhouden

5 november Exact Live, iets voor jou?

Als bloggers van deze website moeten we natuurlijk op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op ondernemen- en internetgebied. Daarom gaan we 5 november een kijkje nemen bij Exact Live. Een evenement van, je raadt het al, boekhoudsoftware-aanbieder Exact. Wat kunnen we er verwachten?

Wij hebben het programmaboekje er alvast even bij gepakt. Exact houdt wel van werken in de cloud en daar worden dan ook een aantal sessies over gehouden, maar voor ondernemers die zich liever niet bezighouden met de boekhouding staat er ook genoeg op het programma. Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd geworden naar wat WeTransfer-oprichter Nalden ons gaat vertellen. Net als onder andere topondernemer Leen Zevenbergen verzorgt hij een van de plenaire sessies.

Timmerende ondernemers
Zie je net als veel beginnende ondernemers het nut van een geautomatiseerde oplossing niet altijd in? Dan kun je langs de sessies waarin ondernemers die al langer aan de weg timmeren, vertellen over hun bedrijf en aanpak, successen en strategieën. Hoe managet een snelgroeiend bedrijf zijn groeistuipen? Hoe kan een productiebedrijf in korte tijd snel uitbreiden? Ook worden er allerlei sessies gehouden zoals contentmarketing, de kracht van persberichten en internationaal ondernemen. Onderwerpen waar wij nog altijd graag wat van bij willen leren.

16 miljoen binnenharken
Exact heeft ook sprekers uitgenodigd die bezoekers kunnen helpen om eens anders over dingen na te denken. De bedoeling van deze ‘inspiratiesessies’ is om ondernemers te stimuleren buiten te begaande paden te lopen. Zo vertelt Esther Jacobs over hoe zij 16 miljoen inzamelde voor een goed doel, zonder ervaring of budget en Ruud Hendriks over nieuwe manieren van financiering zoals crowdfunding en kredietunies.

Borreltijd!

Niet onbelangrijk aan een evenement waar allerlei collega’s, concullega’s, partners en potentiële partners komen, is de borrel. Die start om 16.30 uur. Wij zijn benieuwd wie we daar zoal tegenkomen. Misschien komen we jou daar ook wel even tegen?

Tags

Reacties