e-boekhouden

Zelf boekhouden

Ga je zelf boekhouden? Maar heb je eigenlijk maar weinig kennis van belastingen en de financiële administratie? Geen probleem! Het is niet moeilijk meer om zelf de boekhouding te doen. Wel is het belangrijk om het gelijk goed aan te pakken.

Lees verder

Online boekhouden groeit, mobiel blijft achter

Online boekhouden groeit, mobiel blijft achter

Online boekhouden wordt steeds populairder, maar zzp'ers en kleine ondernemers gebruiken hiervoor liever nog de computer, dan dat ze hun administratie via een app invoeren. Voor slechts 10 procent van de online boekhouders was de app een trigger om over te stappen op een online tool.

Verder lezen

Hoe verwerk je bitcoin-facturen in je boekhouding?

Hoe verwerk je bitcoin-facturen in je boekhouding?

Met de bitcoin is er een nieuwe valuta gekomen die met name bij veel internetondernemers met grote interesse wordt gevolgd. Heeft de munt ook jouw interesse gekregen en wil je nu bepaalde klanten gaan factureren in  bitcoins? Dat kan! Let dan wel goed op hoe je dit in je boekhouding verwerkt want een factuur in bitcoins werkt wel net even anders dan een gewone factuur.

Verder lezen

Online boekhouden in cijfers!

Online boekhouden in cijfers!

Een van de grootste drempels voor het starten van een eigen bedrijf zijn de verplichtingen met betrekking tot het boekhouden. Online is veel nieuws over ontwikkelingen maar nog steeds geven starters aan dat ze op zien tegen de enorme hoeveelheid papierwerk. Terwijl boekhouden, met alle online mogelijkheden, het helemaal niet zo erg meer hoeft te zijn!

Verder lezen