menu

Volg de Skoda rijder!

Advertorial – Een auto voor ondernemers? Škoda richt zich met de nieuwe Octavia Greenline op de zakelijke markt door een rijke uitrusting, volwassen prestaties maar heeft met een uitstoot van maximaal 116 g/km2 wel het energiezuinige label wat de bijtelling betaalbaar houd.

Naar eigen zeggen staat de Greenline van Škoda voor duurzaamheid zonder compromissen. De schone Škoda Octavia Greenline springt nog efficiënter om met brandstof en produceert minder uitstoot. Tegelijkertijd heeft de Octavia Greenline volwassen prestaties en is hij rijk uitgerust.  

De visuele website toont de uitrusting. Wat ons direct opviel: Automatisch verstelbare bestuurdersstoel en parkeersensoren achter. Eventueel voor ook mogelijk. Een schuifdak, cruise-control en niet te vergeten verschillende radio en telefoonopties direct op het stuurwiel. Via het stuur kun je zelfs handmatig schakelen via de DSG-transmissie.  

Een auto voor jou? Ondernemers zijn brutaal, eigenwijs en regelmatig tegendraads. Volgzaam zijn ze in ieder geval zelden. Dus wat denken wij van een auto van het merk met de slogan; Volg de Škoda rijder? Tja. Het is de uitzondering die regel bevestigd denken wij dan maar. 😉

Neem zelf een kijkje! Bezoek de website van Škoda.

Verder lezen

Reacties