menu

Eerst brengen en dan halen!?

In de loop van de jaren ben ik al op het internet, in tijdschriften en tijdens netwerkborrels heel wat interessante producten en diensten voor startende ondernemers tegengekomen.

Internetsites bookmark ik en vistekaartjes of artikelen gaan in een grote bewaarmap, want daar kan ik vast eens iemand mee helpen.

En zo nu en dan, als ik tijdens een netwerkborrel met een (startende) ondernemer aan het praten ben, kan ik zeggen; "Ik weet nog wel iets voor je, ik zoek het op en mail het je even." Dat vind ik gewoon leuk en wellicht is de ander er mee geholpen!

Het mooie hiervan is, dat je een leuk contact opbouwt met een eventuele opdrachtgever of iemand die een potentiële klant aan jou kan doorverwijzen. Dat gebeurt natuurlijk niet altijd, maar voor mij werkt het vaak wel. En als er niets terugkomt, dan maakt het ook niet uit!

Eigenlijk is de titel van deze blog dus niet helemaal accuraat, al wordt het vaak wel zo gebracht. Men kan beter zeggen:

Eerst brengen en dan ontvangen.

Een paar tips op verschillende gebieden:

Entre Jeunes
Netwerkvereniging voor startende vrouwelijke ondernemers

Mooi en zeer betaalbaar beeldmateriaal voor je website of brochure
http://www.istockphoto.com

Easy Template
Uitgangspunt van dit concept is dat ondernemers niet opnieuw "het wiel uitvinden." Op deze website vind je enorm veel handige, veelal gratis, sjablonen voor onder meer Word en Excel. Aanschaffen van een Easy Template product is vele malen voordeliger dan zelf de oplossing te ontwikkelen.
http://www.easytemplate.nl

Online winkel
Wil je een gebruiksvriendelijk en betaalbare online winkel applicatie op je site, kijk dan eens op: http://www.mijnwinkel.nl

Succes!

Verder lezen

Reacties