menu

Zevenhonderdvijftig duizend

Vandaag hebben we weer een hoogtepunt behaald. Ondernemen & Internet.nl heeft volgens Google Analytics, het statistieken programma dat wij gebruiken, meer dan zevenhonderdvijftig duizend unieke bezoekers gehad sinds 28 februari 2006 toen de website werd opgericht. Gezien de stijging in de bezoekersaantallen kunnen we in 2009 waarschijnlijk ons miljoenste unieke bezoeker verwelkomen.

Ik kijk de statistieken geregeld en moet zeggen dat het net iets te veel invloed heeft op mijn humeur. Tenslotte heb je lang niet altijd invloed op deze cijfers. Tijdens de kerstperiode was er een ontzettende dip en ook met de dagen dat er veel natuurijs lag waren er opeens minder mensen op  het internet. Als ik dan minder bezoekers heb moet ik me daar eigenlijk niets van aantrekken maar onbewust doe je dat toch. Nu probeer ik wat meer de grote lijnen in de gaten te houden. Cijfers per week of zelfs per maand en daaruit blijkt dat we sinds onze start een mooie strakke groeicurve kunnen laten zien. Vanaf de start gaat het enkel omhoog! Van de kredietcrisis is in onze statistieken weinig te merken!

Over precies tien dagen bestaat deze website drie jaar. Natuurlijk wordt dat ook gevierd maar vooral vanwege zulke mooie bezoekersaantallen die elk jaar nog blijven verdubbelen zullen we dit jaar het eens wat feestelijker vieren.

Reacties