menu

Zelfstandig Ondernemen

Nieuwsbrief over ondernemen

Dagelijks wordt onze website aangevuld met informatie over het zelfstandig ondernemen. De hoofdpunten hieruit sturen wij maandelijks rond in onze nieuwsbrief waarvoor u zich gratis kunt inschrijven. 

Weblog over ondernemen

Een selecte groep ondernemers die via hun netwerk of initiatieven direct te maken hebben met startende ondernemers schrijven samen een weblog over ondernemen


Artikelen over het zelfstandig ondernemen
Voor startende ondernemers bieden wij artikelen over het zelfstandig ondernemen die geschreven zijn door en voor ondernemers. 

 • Starters 
  Artikelen voor startende zelfstandige ondernemers over de keuze van de ondernemingsvorm, verzekeringen, kapitaal en huisstijl.
 • Ondernemers Psyche
  Artikelen over zelfstandig durven ondernemen, kans op een burnout, assertiviteit en het presenteren van bijvoorbeeld een offerte.
 • Administratie
  Tips over hoe de zelfstandig ondernemer zelf een administratie in Excel kan opzetten tot en met het starten met eigen werknemers.
 • Marketing
  Artikelen over het nut van een website voor het eigen bedrijf en het werven van nieuwe klanten.  

Ondernemers evenementen
Zijn artikelen niet genoeg en wil je liever informatie over het zelfstandig ondernemen in de praktijk? Een overzicht kun je vinden op onze evenementen pagina.

Verder lezen

Reacties