menu

Win 100 euro aan kantoormeubelen

ADVERTORIAL Als zelfstandig ondernemer heb je de inrichting van je kantoor helemaal zelf in de hand. En natuurlijk wil je dat je kantoor er mooi uitziet, maar je ook niet teveel kost. Kantoormeubelen van IKEA zijn dan ideaal, en het mooie is: je maakt nu kans op 100 euro aan IKEA meubelen om je kantoor mee in te richten!

Je maakt kans op een van de cadeaupassen ter waarde van €100,- door mee te doen aan de IKEA Ready, Set, Business Loterij, die op 10 mei gestart is.

Door de prijs van de IKEA inrichting van een café of kantoor te raden kun je loten voor de loterij winnen. Hoe dichter bij de goede prijs, hoe meer loten je krijgt!  Je kunt tot drie loten winnen, en krijgt drie kansen en een paar aanwijzingen om zo dicht mogelijk bij de juiste prijs te komen. 

Je kiest zelf of je de prijs van de inrichting van het café of het kantoor raadt, en krijgt een filmpje te zien waarin de inrichting tot stand komt. Hier zie je hoe het café wordt ingericht met IKEA meubelen.

Meld je aan bij het IKEA Business Netwerk om mee te doen, dit is zo gebeurd en is gratis! Je activeert je lot(en) door in te loggen op het IKEA Business netwerk. Meedoen kan tot 18 juni en de winnende loten worden getrokken op 21 juni. De winnaars ontvangen voor 25 juni bericht over hun prijs.   

Ga naar de website van de IKEA Business Loterij om mee toe doen!

Verder lezen

Reacties