menu
e-boekhouden

Wie wint de Exact Cloud Accountant Award?

Heb jij de meest onderscheidende accountant? Dan kun je hem opgeven voor de Exact Cloud Accountant Award. Op 14 oktober wordt de prijs alweer voor de derde keer uitgereikt. Het is dit jaar echter voor het eerst dat ook ondernemers hun accountant kunnen voordragen.

Tegenwoordig vervult een account vaak een andere functie dan pakweg dertig jaar geleden. Hij geeft naast financieel advies bijvoorbeeld ook proactief bedrijfsadvies. De accountant wordt hiermee eigenlijk een soort van businesscoach. “De accountants die deze rol pakken, maken slim gebruik van de hierbij ondersteunende technologie”, legt juryvoorzitter Gerrit Veltkamp van Exact uit.

De Exact Cloud Accountant Award is in het leven geroepen om de aandacht te vestigen op die vernieuwende accountants. Welk administratie- of accountants kantoor heeft zich nadrukkelijk onderscheiden op het gebied van cloud computing en innovatieve bedrijfsprocessen? Welk kantoor speelt met lef in op de behoefte van de ondernemer? Die vraag staat centraal in de verkiezing en zal beantwoord worden tijdens Exact Live ’15 op 14 oktober.

De winnaar krijgt niet alleen een fraaie award, maar mag zich natuurlijk ook een jaar lang Cloud Accountant van Nederland noemen. En hij of zij wint een rondvlucht voor drie personen over de Veluwe in een Cessna-vliegtuigje. Ook wordt de winnaar actief betrokken bij diverse PR-activiteiten van Exact.

Award levert mooi imago en nieuwe klanten op, aldus winnaar van vorig jaar

Daar kan Louis van Garderen over meepraten, want deze directeur van Joinson&Spice won de award namelijk vorig jaar. Het leverde hem naar eigen zeggen een ‘mooi imago en nieuwe klanten’ op. Hij zit dit jaar in de vakjury, samen met Frans Heitling (hoofdredacteur Accountant Vanmorgen), Tonny Dirkx (consultant bij Full Finance) en Gerrit Veltkamp (Exact).

Samen zullen zij uit de ingezonden nominaties tien kanshebbers selecteren waar het publiek op mag gaan stemmen. De drie accountantskantoren met de meeste publieksstemmen worden uitgenodigd om zichzelf via Skype aan de vakjury te presenteren. Uiteindelijk kiest de vakjury één winnaar, die wordt bekendgemaakt tijdens Exact Live ’15.

Inzenden kan nog tot en met 6 juli.

Reacties