menu
e-boekhouden

Wichard Hendriks MKB-er van het jaar

Afgelopen maandag werd in Urk de MKB’er van het jaar uitgeroepen op de jaarlijke ledendag van Jong MKB. Wichard Hendriks, oprichter van de advies en administratie keten Finovion was de grote winnaar.

Hendriks richtte Finovion op in 2003 samen met Hans Roosenstein en inmiddels telt het bedrijf 25 vestigingen verspreid over heel Nederland. Finovion biedt ondernemers in het MKB advies en administratieve hulp tegen een vast bedrag per maand, en die aanpak blijkt aan te slaan.

Burgemeester van Urk Jaap Kroon en Hans Miedema, directeur van Meeùs letten als leden van de jury op originaliteit van de onderneming. Michael van Straalen, vicevoorzitter van MKB Nederland, richtte zich op het strategisch beleid en de groeiscenario’s van de genomineerden. En Rob Zieck, voorzitter van de Kamer van Koophandel Gooi, Eem- en Flevoland lette op maatschappelijk verantwoord ondernemen. De jury was het erover eens dat Hendriks in korte tijd een indrukwekkende prestatie heeft neergezet en uitblinkt in innovatief ondernemerschap.

De andere genomineerden waren Wendy Broersen van Wennies Advertising en Bert Wissink, voorzitter van ECB*L Nederland.

Reacties