menu

Voornemens? Kom met ons schrijven!

Zo zitten we dan opeens weer in december. Ik hoop dat alle lezers goede zaken hebben gedaan in “de feestmaand” waar veel ondernemers het toch van moeten hebben. Winkeliers draaien in oktober en november soms net zoveel als de 10 maanden daarvoor. Nieuwe ondernemers die nog moeten gaan beginnen wens ik het komende jaar veel succes toe.

Dan komen we bij de goede voornemers. Ook wij van Ondernemen en Internet.nl zitten te denken wat voor nieuws we voor het komende jaar kunnen bedenken. Een idee is om meer ondernemers bij de website te betrekken. We zijn nu met  een select groepje. Toen we begonnen hadden we natuurlijk nog geen bezoekers en was er geen ander alternatief, maar nu draait de website telkens beter. Misschien willen we het komende jaar uitbreiden met wat nieuwe schrijvers en ondernemerservaringen. Misschien ben jij diegene wel?

We willen niet zomaar alles publiceren en hebben dan ook alle informatie die op onze website gecontroleerd en voor dit weblog zijn nu nog maar enkelen toegestaan nieuwe artikelen te publiceren. Echter wat is er leuker dan te leren van elkaar?

Sinds juli 2006 zijn elke maand alle bezoekerrecords elke maand verbroken en Ondernemen en Internet wordt elke maand een beetje groter. Vanaf halverwege oktober en in november definitief, hebben we meer dan 1000 ondernemende bezoekers per dag. Vandaar dat we vanaf januari 2007 op zoek zijn naar nieuwe webloggers en auteurs.

Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar startende ondernemers die durven te schrijven over al hun ervaringen zolang dit maar met ondernemen te maken heeft. Echt beperkingen willen we niet opleggen. Zolang het maar interessant is voor startende ondernemers, je een link hebt met startende ondernemers, en je regelmatig wat te vertellen hebt. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden en goede kennis van de Nederlandse taal natuurlijk een pre.

Wat bieden wij?
Wij bieden je de kans om te communiceren met een interessante doelgroep. Ben je net ondernemer geworden? Misschien wel met een webdesign- of een administratiebureau? Dan kun je op deze manier je markt verkennen, ervaringen ontvangen van je doelgroep, wat dan ook. We zoeken natuurlijk geen keiharde acquisitie berichten. Dus klantenwerving doen we niet aan. Verwacht er geen klanten van maar leer wel potentiële klanten kennen.

Liever zien we dat je jouw visie en ervaringen deelt. Hoeveel tijd besteed jij bijvoorbeeld aan je administratie? Of waarom heb je gekozen voor een bv en niet een eenmanszaak? Natuurlijk kun je ook bloggen over jouw vakgebied, en zelfs vragen stellen aan de lezers van dit blog. Als je de vragen en opmerkingen van onze lezers weet, dan weet je die misschien ook van je klanten en kun je nog beter je diensten en service op je klanten afstemmen. Wij hebben er in ieder geval veel van geleerd!

Interesse?
Simpel! Neem contact met ons op. We zijn kritisch dus zorg voor een goede motivatie. Haal ons over waarom juist jij mee zou mogen doen met dit weblog. We zijn benieuwd naar je reactie!

Reacties