e-boekhouden

Val op met je visitekaartje!

Om gezien te worden tussen het grote aantal nieuwe bedrijven is het tegenwoordig belangrijk om op te vallen. Creëer een originele huisstijl, met bijvoorbeeld opvallende visitekaartjes. Hier wat inspiratie.

Creativiteit
Hoe zorg je er nu voor dat je opvalt? Het sleutelwoord is creativiteit. Je visitekaartje is een mooi medium om je zakelijke identiteit te communiceren en te laten opvallen.

Veel creatieve visitekaartjes bestaan uit bijzonder materiaal, hebben onconventionele afmetingen of kunnen worden gevouwen tot een driedimensionaal object. Deze zijn vaak ontworpen door een bureau en niet goedkoop om te maken. Toch kun je op een normaal visitekaartje van papier je creativiteit ook prima kwijt. Daarom hier een aantal visitekaartjes die simpel, goedkoop én bijzonder zijn.

Val op
Dit kaartje valt zo op dat je er haast hoofdpijn van krijgt.

Gebruik de omgeving
Deze visitekaartjes gebruiken de directe omgeving, namelijk de handen die het visitekaartje vasthouden. Hierdoor is het visitekaartje uniek en opvallend.

Link met je bedrijf
Een visitekaartjes dat kapot en weer aan elkaar geplakt lijkt is een mooie link naar een huwelijks adviseur. Door op een creatieve manier te verwijzen naar je bedrijf maak je duidelijk wat je doet en onthoudt men je.

Functioneel
Naast de verwijzing naar het architectenbureau heeft dit visitekaartje ook nog een functie: een centimeter op je bureau is immers altijd handig.

bronnen:
100 (really) creative business cards
Cool business card designs
51 cards that will make you look twice
24 creative business card designs

Gerelateerde berichten