e-boekhouden

TNO zoekt innovatieve ondernemers in het mkb

TNO zoekt innovatieve ondernemers in het mkb

TNO heeft gisteren de inschrijving voor de tiende editie van ‘Technologie zoekt Ondernemer’ geopend. Voor dit programma is de kennisorganisatie op zoek naar innovatieve ondernemers in het mkb, die perspectiefvolle productideeën van TNO verder willen ontwikkelen en commercialiseren. De 19 ideeën zijn gebaseerd op gepatenteerde technologieën van TNO.

Gisteren presenteerden de experts van de kennisorganisatie de ideeën aan meer dan 500 mkb-ondernemers. Mkb’ers uit voorgaande edities lieten zien wat zij bereikten en vertelden over hun ervaringen met het programma.

Welke beelden motiveren mensen om te bewegen?
Onder de productideeën zaten plannen als een test die drinkwater snel en goedkoop controleert op schadelijke bacteriën, een elektrische aandrijver voor een aanhanger of caravan, waarmee een auto ontlast wordt, gel die snijbloemen langer goed houdt en een techniek die nagaat welke video- of tv-beelden mensen motiveert om te bewegen. Een volledig overzicht van de ideeën zijn te vinden op de site van TNO.

Als je zin hebt om één van de ideeën op te pakken, dan moet je je voor 23 oktober schriftelijk aanmelden via het formulier op de website van TNO. Vervolgens krijg je vertrouwelijke achtergrondinformatie bij het productidee. Een voorstel voor het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie kun je uiterlijk op 17 november indienen. Mocht je opdracht krijgen om zo’n studie uit te voeren, dan krijg je dat uiterlijk begin januari 2015 te horen.

Een sfeerimpressie van de laatste editie van ‘Technologie zoekt Ondernemers’:

Gerelateerde berichten