menu

Telefonisch meldpunt voor zzp over crisis

FNV Zelfstandigen en FNV Zelfstandigen Bouw starten vandaag een telefonisch meldpunt voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) waar zij terecht kunnen met hun vragen en problemen rondom de huidige economische crisis.

De FNV-bonden verwachten dat er een grote diversiteit aan vragen is bij zzp’ers in Nederland, variërend van vragen omtrent financiën, bedrijfsvoering in algemene zin tot juridische vragen. Zowel leden als niet-leden kunnen bij het meldpunt terecht.
 
‘‘Als belangenbehartiger voor zzp’ers willen wij hen ook in deze moeilijkere tijden bijstaan”, zegt Linde Gonggrijp, directeur FNV Zelfstandigen.  “FNV Zelfstandingen Bouw en wijzelf krijgen de laatste maanden allerlei vragen van zelfstandig ondernemers met betrekking tot de economische crisis. Met behulp van dit meldpunt is er nu een centrale plaats waar ze terecht kunnen en zijn wij nog beter in staat om hen te ondersteunen en adviseren over hun bedrijf en de gevolgen van de economische crisis.”
 
Het meldpunt is geopend op werkdagen tussen 10:00 uur en 12:00 uur ’s ochtends en 13:00 uur en 15:30 uur ’s middags. Zelfstandig ondernemers zonder personeel, werkzaam in de bouw- en houtsector kunnen contact opnemen met het meldpunt van FNV Zelfstandigen Bouw. Het nummer hiervoor is: 088 – 57 57 750. Zelfstandigen, werkzaam binnen andere sectoren, kunnen terecht bij FNV Zelfstandigen, bereikbaar op 030 – 27 38 018.

Reacties