menu

Subsidies? Zo werkt het!

Als startend ondernemer kom je soms met je bedrijf of product in aanmerking voor een overheidssubsidie. Dit kan de start van je bedrijf een stuk makkelijker maken.

De overheid stelt subsidies beschikbaar voor het uitvoeren van beleid of een programma. Er zijn dan ook heel veel regelingen op dit gebied. Maar hoe weet je als startende ondernemer welke subsidies er zijn en of je in aanmerking komt? Wat zijn vervolgens de stappen die tot een zinvolle aanvraag kunnen leiden?

Antwoorden op bovenstaande vragen en meer krijg je op 18 april in Amsterdam tijdens de maandelijkse open netwerkavond van Stichting Entre Jeunes.

Spreekt dit onderwerp je aan en wil je naar deze netwerkavond komen, kijk dan voor meer informatie op: http://www.entrejeunes.nl

Over Entre Jeunes
Entre Jeunes is speciaal opgericht voor vrouwelijke ondernemers, van alle beroepsgroepen, die net gestart zijn of zich in een doorstartfase bevinden en maximaal vijf jaar bezig zijn. De ervaring leert dat vrouwelijke ondernemers die voor zichzelf zijn begonnen, zich thuis voelen bij Entre Jeunes en de toegevoegde waarde van het netwerk goed kunnen gebruiken in hun ondernemerschap.

Wellicht to ziens!?

groeten van Karlijn

Reacties