e-boekhouden

Start je eigen bedrijf met Barts Foundation

De Bart de Graaff Foundation is weer op zoek naar een nieuwe lichting ‘Bikkels’. Jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking die een eigen bedrijf willen beginnen. Mensen zoals wijlen Bart de Graaff dus.

Wanneer je kampt met een levensbepalende lichamelijke beperking lijkt het starten van een eigen bedrijf geen voor de hand liggende keuze. Maar Bart de Graaff bewees met het oprichten van BNN het tegenovergestelde. Hij liet zich, ondanks zijn vele lichamelijk beperkingen, nooit uit het veld slaan. Ter nagedachtenis aan deze Bikkel, zoals Bart ook wel werd genoemd, is de Bart de Graaff Foundation op zoek naar 15 Bikkels die tussen de 15 en 35 jaar zijn en alles in zich hebben om een eigen bedrijf te starten.

The sky is the limit
Bart was een ondernemer in hart en nieren. En dankzij veel lef en doorzettingsvermogen wist hij te bereiken wat hij wilde. Voor de verkiezing zoekt de Bart de Graaff Foundation Bikkels zoals Bart. Eigenzinnige en daadkrachtige mensen die hun beperking niet zien als last, maar juist beschouwen als een meerwaarde waardoor ze anders zijn dan anderen. En met een eigenzinnig, daadkrachtig, gedurfd en gedreven karakter zijn zij niet bang om zichzelf aan de buitenwereld te tonen. Het hebben van een duidelijk ondernemingsplan is hierdoor een must.

Nooit meer afhankelijk zijn van anderen
Door het starten van een eigen bedrijf helpt de foundation de Bikkels met het realiseren van hun ambities. Uiteindelijk is het de bedoeling dat zij zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij, zonder afhankelijk te zijn van anderen. De Bikkels worden hierbij nauw begeleid door de Bart de Graaff Foundation en een mentorbedrijf. Gezamenlijk bieden zij ondersteuning op alle gebieden die nodig zijn om een succesvol bedrijf te starten, zoals coaching, een startkapitaal tot €25.000 en voldoende exposure.

Opgeven voor de verkiezing kan tot 12 september via de website bartfoundation.nl. Daarna volgt een strenge selectieprocedure. Want om jezelf een echte Bikkel te mogen noemen moet de onderneming een verschil maken in deze wereld. Hetzij in het eigen leven van de Bikkel, hetzij in het leven van anderen.

Gerelateerde berichten