SnelStart opent vestiging in Alkmaar

SnelStart opent vestiging in Alkmaar

Boekhoudsoftware-aanbieder SnelStart maakt de overstap naar het vasteland. Het familiebedrijf blijft op Texel gevestigd, maar opent nu ook een extra kantoor in Alkmaar. Dit moet het bedrijf betere kansen bieden op het vinden van goed gekwalificeerd personeel en dan met name IT-ontwikkelaars.

De aangekondigde expansie kan niet los worden gezien van de groei die SnelStart heeft doorgemaakt. Zo ging het de afgelopen tien jaar van veertig man naar bijna 130 medewerkers, terwijl het aantal klanten groeide naar ruim 62 duizend ondernemers. Het bedrijf is nog steeds op zoek naar extra personeel en het blijkt nogal lastig om die naar het eiland te krijgen.

Alkmaar biedt goede kansen voor expansie

De keuze voor Alkmaar is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Volgens SnelStart heeft onderzoek aangetoond dat deze regio goede kansen biedt voor uitbreiding en het aantrekken van softwareontwikkelaars. Het extra kantoor van SnelStart wordt geopend langs de N9, in een pand waar bijvoorbeeld ook de Kamer van Koophandel zit. “Een fantastische locatie met een enorme exposure”, volgens algemeen directeur Frits Ploeg.

In het kantoor in Alkmaar komt niet alleen een nieuwe ontwikkelafdeling, het bedrijf zal hier ook een deel van haar klantenservice huisvesten. Daarnaast komen er ruimtes voor colleges, seminars en het geven van trainingen aan accountantskantoren en ondernemers. De nieuwe locatie moet nog voor de zomer opengaan.

Gerelateerde berichten