SnelStart lanceert cloudoplossing

SnelStart lanceert cloudoplossing

Boekhoudsoftware SnelStart heeft een app gelanceerd die het factureren een stuk makkelijker moet maken. De cloudoplossing, SnelStart Web genaamd, zorgt ervoor dat ondernemers op elke plek en op elk moment hun boekhouding kunnen bijwerken en rekeningen kunnen versturen.

Door de komst van het internet en de daaruit voortkomende oplossingen is boekhouden het laatste decennium al een stuk minder vervelend geworden. Weg met de verdwaalde bonnetjes, schoenendozen vol gekreukelde papieren en kwijtgeraakte mails. Verschillende boekhoudprogramma’s hebben in de loop der jaren cloudoplossingen op de markt gebracht, waardoor klanten hun taken ook online kunnen volbrengen.

SnelStart Web voor Android of iOS

SnelStart is diezelfde weg ingeslagen  met de introductie van SnelStart Web. Deze online toepassing is overigens ook als app te downloaden voor Android, iOS of Windows 10. De app bestaat uit een dashboard met overzichtelijke factuur-layout en een koppeling met de Kamer van Koophandel. Ondernemers krijgen via dit dashboard inzicht in hun financiële situatie. De omzet kan gecheckt worden net als de rekeningen die nog openstaan.

Online samenwerken met boekhouder

Ook is het mogelijk om ingescande of gefotografeerde bonnen direct te koppelen aan de bijbehorende boeking, waardoor het maken van een factuur of het bijhouden van de administratie weinig tijd kost. Ook moet SnelStart Web ertoe leiden dat ondernemers gemakkelijk online kunnen samenwerken met hun boekhouder. “Gezamenlijk spreken zij af wat de klant zelf doet en waar de boekhouder of accountant het overneemt. Die kan op ieder moment meekijken in de administratie. Dat vergemakkelijkt de samenwerking en bespaart beide partijen tijd”, aldus het softwarebedrijf.

Over SnelStart

SnelStart is een familiebedrijf dat in 1964 werd opgericht. Oorspronkelijk was de boekhoudsoftware ontwikkeld voor eigen gebruik, maar tegenwoordig bedient het bedrijf ruim 59.000 klanten. Het Texelse bedrijf werd dit jaar verkozen tot Microsoft Country Partner of the Year.

SnelStart is ook te gebruiken met Microsoft HoloLens…

Gerelateerde berichten