menu
e-boekhouden

Samen sterker dan alleen

Mijn voornemen begin dit jaar kan eindelijk werkelijkheid worden. Vanaf maandag ben ik niet langer alleen auteur voor dit weblog. Een speciaal uitgekozen groep van specialisten zal gezamenlijk vertellen over alle facetten van het zelfstandig ondernemerschap.

Alleen is natuurlijk maar alleen. Via initiatieven als de Starters Masterclass, mijn webdesignbureau maar ook reacties die ik via bezoekers van deze website zelf krijg heb ik regelmatig inspiratie om leuke of leerzame onderdelen van het ondernemen te beschrijven. Maar natuurlijk heb ik zelf zeker mijn beperkingen. Punten waar een ander misschien juist wel gespecialiseerd in is.

Vandaar dat het idee bij mij geboren was om te gaan samenwerken met andere ondernemersinitiatieven en meer mensen uit te nodigen voor die weblog. Maar als ik ga samenwerken met iemand wil ik enkel de besten. Dat lijkt nu gelukt! Een team van deskundigen op het gebied van ondernemerschap zal vanaf maandag van slag gaan en dagelijks informeren over zaken die direct voor ondernemers van toepassing zijn. Een kleine samenvatting van elke auteur zal binnenkort rechts van dit weblog verschijnen.

Voor ons een zeer spannende tijd om te zien of het zal worden wat wij er van verwachten. Met zoveel kennis en ervaring in een weblog hebben wij flinke verwachtingen. Of het allemaal zo zal uitpakken als wij in gedachten hebben is misschien nog maar de vraag. Een ding weten wij wel: Wie nooit een blauwtje durft te lopen blijft altijd een groentje….. Als wij als specialisten op het gebied van ondernemerschap een onzekere stap als deze al niet durven lopen, hoe ondernemend zijn we dan? Wij gaan er voor! De tijd zal het leren.

Reacties