Partners

Ondernemen & InternetOp deze pagina vind je verwijzingen naar websites van partners. Deze zijn gericht op de financiële administratie, maar ook het beginnen van een eigen bedrijf of het vinden van een boekhoudprogramma. Interesse om tussen deze links te staan? Neem contact met ons op. Bij voorkeur per e-mail.

Ecommerce News
Ecommerce News publiceert vrijwel dagelijks het laatste nieuws voor webwinkeliers. Naast de Nederlandse nieuwssite is er ook een zusje gericht op België, en een Europese Ecommerce News.

Investeerders
Uiteraard gaat het op deze site over investeerders, maar ook over crowdfunding, bedrijfsovernames en administratie. Op de site annex weblog lees je leuke en interessante berichten, terwijl je via het menu bovenaan van alles kan lezen om een nog slimmere ondernemer te worden.

BV Beginnen
Informatie voor het starten van een eigen onderneming met een besloten vennootschap als rechtsvorm.

Webwinkel Forum
Een levendig discussieplatform voor (potentiële) internetondernemers. Op het Webwinkel Forum komen (toekomstige) webwinkeliers en andere online ondernemers bij elkaar om elkaar vragen te stellen en te helpen bij alles wat er komt kijken in de wereld van ecommerce.

CRM-software
Overzicht van crm-software en de toepassingen daarvan.

Boekhoudprogramma vergelijken.com
Biedt een totaaloverzicht van de meer bekende boekhoudprogramma’s inclusief een score van aanbevelingen, tarieven en eigenschappen zodat de zelfstandig ondernemer in één oogopslag een keuze kan maken tussen de verschillende mogelijkheden.