menu
e-boekhouden

Partners

Op deze pagina vind je verwijzingen naar websites gericht op de financiële administratie. Interesse om tussen deze links te staan? Neem contact met ons op. Bij voorkeur per e-mail.

Ecommerce News
Ecommerce News publiceert vrijwel dagelijks het laatste nieuws voor webwinkeliers. Naast de Nederlandse nieuwssite is er ook een zusje gericht op België, en een Europese Ecommerce News.

Investeerders
Uiteraard gaat het op deze site over investeerders, maar ook over crowdfunding, bedrijfsovernames en administratie. Op de site annex weblog lees je leuke en interessante berichten, terwijl je via het menu bovenaan van alles kan lezen om een nog slimmere ondernemer te worden.

Eenmanszaak Oprichten
Informatie voor het starten van een eigen onderneming in de meest populaire ondernemingsvorm, de eenmanszaak.

Webwinkel Forum
Een levendig discussieplatform voor (potentiële) internetondernemers. Op het Webwinkel Forum komen (toekomstige) webwinkeliers en andere online ondernemers bij elkaar om elkaar vragen te stellen en te helpen bij alles wat er komt kijken in de wereld van ecommerce.

Boekhoudprogramma vergelijken.com
Biedt een totaaloverzicht van de meer bekende boekhoudprogramma’s inclusief een score van aanbevelingen, tarieven en eigenschappen zodat de zelfstandig ondernemer in één oogopslag een keuze kan maken tussen de verschillende mogelijkheden.