menu
e-boekhouden

Online muziekschool gestart

Wie professionele gitaarles wil volgen maar liever niet de deur uitgaat voor de persoonlijke begeleiding kan vanaf vandaag terecht bij de Online Muziekschool.

De muziekschool op internet is te vinden op www.onlinemuziekschool.nl. De eerste beschikbare cursus is Gitaar Basis. Via een besloten gedeelte van de website kunnen cursisten thuis achter de computer de lessen gemakkelijk volgen. Door animaties wordt duidelijk waar en hoe je je vingers moet neerzetten.

Via de webcam laten de gitaristen aan hun docent zien wat ze geleerd hebben. Die geeft vervolgens commentaar in een filmpje. Het persoonlijke contact met een professionele leraar is één van de unieke voordelen van de Online Muziekschool.

Niet enkel de techniek maakt de muziekschool helemaal van deze tijd. Cursisten hoeven bijvoorbeeld niet te starten met de Vader Jacob riedeltjes die je in de meeste muziekscholen nog steeds tegenkomt. Met eigen muziek van de Online Muziekschool leert een cursist snel mee te spelen met muziek die je vandaag de dag veel hoort. Dat de lesmethode uniek is blijkt wel door de reacties.

Bijvoorbeeld van gitaarband GEM, genomineerde van de 3FM Awards 2009. ,,Je kunt op je eigen tijd en plaats muziekles volgen met persoonlijke feedback van je docent, echt ideaal”, liet zanger Maurits Westerik tijdens de opening weten. GEM brengt vrijdag een speciale cd-box uit ter ere van het vijfjarige bestaan van de band. Vlugge aanmelders op de Online Muziekschool kunnen meeprofiteren van GEM’s feestje. Zij maken kans op een GEM-sessie; samen met de band mag de winnaar zijn eerste gitaarkunsten vertonen.


Bron: Ecommerce News

Reacties