menu

Online boekhouden met Onfin.nl

Ondernemers kunnen vanaf vandaag online hun boekhouding doen via de site Onfin.nl. De website is grotendeels gratis in gebruik en biedt onder andere functionaliteit voor facturatie en debiteuren/crediteurenbeheer.

Onfin is een nieuwe aanbieder van online boekhoudsoftware. Deze biedt oplossingen voor de facturatie en helpt bij het doen van de BTW aangifte. De gegevens kunnen vrij geƫxporteerd worden. De beheerders van Onfin verwachten veel van hun product, zeker nu er steeds meer digitaal gefactureerd wordt en vooral kleine ondernemers steeds meer flexibiliteit vragen.

De boekhouding altijd binnen handbereik

Het idee voor Onfin.nl ontstond uit de vraag van ondernemers naar een online oplossing voor facturatie en debiteuren/crediteurenbeheer. “We hebben meteen een lijstje gemaakt van dingen waar de gemiddelde ondernemer veel mee te maken heeft.” aldus Ernst Wemmers, oprichter van Onfin.nl. “Al snel kwamen we uit bij het maken van offertes, factureren, beheer van debiteuren, de BTW aangifte. We wilden met Onfin echter ook een stapje verder gaan. Niet alleen kunnen factureren, maar de informatie in het systeem ook gebruiken om inzicht te krijgen in de inkomsten en uitgaven met behulp van handige grafieken. Door dit alles online beschikbaar te maken, zal boekhouden steeds minder tijd kosten, en meer opleveren.”

Door de belangrijkste functionaliteit gratis aan te bieden, verwacht Onfin dat veel ondernemers het online boekhouden de komende tijd zullen gaan proberen. Bevalt het, dan kan hun gratis account worden opgewaardeerd naar een premium account. Premium leden hebben toegang tot extra functionaliteit, zoals het maken van facturen in de eigen huisstijl en het exporteren van gegevens uit de boekhouding naar programma’s als Microsoft Excel. Ook hierin wil Onfin zo flexibel mogelijk zijn. Ook een gratis account kan onbeperkt worden gebruikt, en een opzegtermijn voor premium accounts is er niet.

Onfin.nl is vanaf vandaag te bezoeken via http://www.onfin.nl.

Reacties