e-boekhouden

Ondernemen is lef hebben!

Heb je lef genoeg? Wat heb je nodig om jouw positie te versterken? Kan je dit het beste alleen doen of samen? Hoe kun je jouw onderneming en jezelf beter etaleren? Vragen die aan bod komen tijdens de Dag van de Zelfstandige op woensdag 9 maart.

Zoek je kennis over netwerken, heb je vragen over financiële kwesties? Of wil je gewoon eens een dag kennis en ervaringen uitwisselen met collega zzp’ers? De Dag van de Zelfstandige is hiervoor een goede gelegenheid.

Sprekers en workshops
De Dag van de Zelfstandige begint met workshops over “opdrachten verwerven met lef”, “samenwerken voor zzp’ers” en “zzp’ers en trends in mobiliteit”. Met alle praktische vragen kan je deze dag terecht bij het Ondernemersspreekuur. Het plenaire programma zal geopend worden door staatssecretaris Frans Weekers en verder staan onder andere sprekers als Alexander Rinnooy Kan (voorzitter SER) en ondernemer en tevens lifehacker Martijn Aslander op het programma. De dagvoorzitter is zzp’er, actrice, presentatrice en columniste Victoria Koblenko.

Naast het plenaire programma zal aandacht worden besteed aan netwerken en social media. Op www.dagvandezelfstandige.nl (site niet langer online, red.) vind je het volledige programma en meer informatie over de sprekers en workshops. Op de dag kun je jouw mening laten horen door mee te twitteren via #DvdZ2011.

Tijd en locatie
Woensdag 9 maart 2011 van 13.00 tot 19.30 uur in het auditorium van het hoofdkantoor van Rabobank Nederland, Croeselaan 28 in Utrecht (op loopafstand van NS-station Utrecht Centraal).

Aanmelden en vergoeding
De Dag van de Zelfstandige 2011 wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van PZO en sponsors. PZO-leden betalen € 37,50,- excl. btw, voor niet-leden kost de dag € 75,- excl. btw. Ga naar http://www.dagvandezelfstandige.nl/aanmelden om je aan te melden.

Gerelateerde berichten