menu

Ondernemen & Internet vernieuwt nieuwsbrief

Wij hebben onze nieuwsbrief uit het archief gehaald, afgestoft en nieuw leven ingeblazen. Vanaf volgende maand kunnen lezers dus iedere maand een nieuwsbrief ontvangen in hun mailbox met daarbij ons laatste nieuws over het ondernemerschap.

Ook op onze andere sites – Ecommerce News Nederland en Ecommerce News Europe – zijn we sinds enige tijd (weer) begonnen met het versturen van nieuwsbrieven en de positieve respons heeft ons ertoe gebracht om dit ook weer op te pikken op deze site.

Tegelijkertijd met de herlancering van onze nieuwsbrief gaan we er ook aan werken om vaker berichten te plaatsen op Ondernemen & Internet. Immers, een nieuwsbrief heeft weinig zin als er haast geen nieuws wordt geplaatst.

Sinds kort vind je naast al onze berichten een invulveld. Als je hierin je e-mailadres achterlaat, dan schrijf je je in voor de Ondernemen & Internet-nieuwsbrief en kun je die elke 1e van de maand, om 10 uur ’s morgens in je inbox verwachten. Mocht de nieuwsbrief niet bevallen, dan kun je je uiteraard in diezelfde mail nog afmelden voor toekomstige edities.

Mocht je je eerder al eens hebben ingeschreven voor onze nieuwsbrief, dan krijg je deze vernieuwde versie dus ook. Het kan zijn dat zo’n nieuwsbrief – na maandenlang niet verstuurd te zijn – nogal rauw op je dak valt. Hiervoor onze excuses.

Reacties