e-boekhouden

Naamsbekendheid

Naamsbekendheid is voor vrijwel elke onderneming belangrijk. Maar hoe zorg je nu dat mensen jouw naam onthouden, en het liefst ook nog verspreiden via mond-tot-mondreclame?

Lees verder

Googelen op je naam: hoe goed is jouw online identiteit?

Googelen op je naam: hoe goed is jouw online identiteit?

Dat je maar één kans krijgt voor het maken van een goede eerste indruk, is niet nieuw. Wat het wel lastig maakt, is dat deze eerste indruk tegenwoordig grotendeels online plaatsvindt. Nog voordat je jouw potentiële opdrachtgever of klant de hand schudt, heeft hij waarschijnlijk al een beeld geschetst. Op zich geen probleem, totdat er twijfelachtige resultaten bij jouw naam verschijnen.

Verder lezen

Online zichtbaarheid vergroten

Online zichtbaarheid vergroten

In welke branche je ook werkt, van klusjesman tot adviseur, online zichtbaarheid is een noodzaak. Zo komen mensen namelijk als eerste over je bedrijf te weten. Goede vindbaarheid, een strakke website en socialmedia-account zijn je belangrijkste visitekaartje. Voor klanten én opdrachtgevers.

Verder lezen

Buitenreclame

Buitenreclame

Genoeg van adverteren op Google en het versturen van nieuwsbrieven? Probeer dan eens via buitenreclame reclame te maken in en om je eigen huis, op je auto of langs de snelweg. Maar informeer wel even bij de gemeente, want buitenreclame is in de meeste gemeentes gebonden aan strenge regels!

Verder lezen

Enkel online zijn stuwt je omzet niet

Jarenlang was 'online' het toverwoord. Daar zou het gebeuren, daar zou het grote geld te halen zijn. Nu zijn er zeker ondernemers en bedrijven die dit bewezen hebben, maar tegenwoordig lijkt het er toch op dat enkel online zijn ook niet alles is. Je moet net zo goed offline aanwezig zijn. Iets wat veel webwinkels bijvoorbeeld zich ook beginnen te realiseren.

Verder lezen

7 schaamteloze marketingtechnieken

Marketing draait om het verleiden van de consument. Dit kan op wel duizend verschillende manieren. De ene manier is misschien wat minder subtiel en een andere manier is misschien wat minder ethisch verantwoord. Maar sommige zijn wel erg schaamteloos. En effectief!

Verder lezen

Val op met je visitekaartje!

Om gezien te worden tussen het grote aantal nieuwe bedrijven is het tegenwoordig belangrijk om op te vallen. Creëer een originele huisstijl, met bijvoorbeeld opvallende visitekaartjes. Hier wat inspiratie.

Verder lezen

Beheer je online merk en imago

Beheer je online merk en imago

Met de komst van het internet is het merk van een onderneming een hot topic. Eerst met de komst van domeinenkapers, later met zoekmachine resultaten en momenteel sterk in social media. Hoe bescherm je online je merk?

Verder lezen