menu

Laptop gaat niet mee op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat ruim 75 procent van de Nederlandse managers zijn laptop niet mee naar zijn vakantiebestemming neemt. Maar hoe zit het met de ondernemers? Kunnen die hun laptop en telefoon niet meenemen op vakantie en de boel de boel laten?

Momenteel ben ik op vakantie in Zuid Frankrijk en heb ik ervoor gekozen om mijn laptop en telefoon wel mee te nemen. Puur om af en toe even de mail en voicemail te checken. Dit geeft mij absoluut geen stress gevoel, maar brengt juist rust met zich mee. Ben ik nu verslaafd? Kan ik niet zonder mijn werk, ben ik een ‘conltrolfreak’?

En wat doet u?
Neemt u uw laptop of gsm wel of niet mee op vakantie?

Wellicht een leuk onderzoekje voor op deze website?!

Lees meer over managers en bereikbaarheid tijdens hun vakantie op Zibb.nl

Zonnige groeten van Karlijn.

Verder lezen

Reacties