menu

Laat Telfort je helpen met adverteren

Via door Telfort ingekochte advertentieruimte kunnen ondernemers gratis adverteren met hun visitekaartje. Je hoeft er niet eens klant voor te zijn. Het mag natuurlijk wel.

De advertenties van Telfort staan ook regelmatig op Ondernemeneneninternet.nl maar als je dit nog niet voldoende vind is het leuk om te weten dat Telfort ook reclame heeft ingekocht op grote websites als het FD.nl, Nu.nl of Telegraaf.nl.

Ik noem zelden commerciële bedrijven zo bij naam in ons weblog want als ze willen adverteren, dan doen ze dit maar via banners, maar ik zag deze reclames zelf langs komen en vond dit zo’n grappige manier van adverteren van Telfort dat ik er graag toch wat op het weblog over kwijt wil.

Telfort geeft zelf aan dat ze dit doen omdat ZZP’ers heel belangrijk zijn voor de Nederlandse economie. En zij, als oer-Hollandse telecomprovider, vinden dat ze ZZP’ers dus best een handje mogen helpen. Daarom hebben ze, naast een belbundel speciaal voor ZZP’ers, deze online actie opgezet.

Je maakt op http://zzp.telfort.nl/ [actie niet langer actief, redactie] een kort ZZP-profiel aan. Daarvoor hoef je niet eens (het mag natuurlijk wel) klant te zijn! Iedereen kan het doen. Daarvan maken zij een visitekaartje, dat in ZZP-banners getoond wordt. Klikt iemand op het visitekaartje, dan komt diegene op de actiesite. Daar vindt men meer informatie over jouw product/dienst en een link naar jouw website, LinkedIn-profiel of contactinformatie.

Een leuke actie, zo vinden wij van Ondernemeneninternet.nl en daarom raden wij iedereen aan om mee te doen. Natuurlijk met als ultieme uitdaging dat jij straks met jouw visitekaartje misschien wel op deze website staat!

Hulde aan Telfort die op deze leuke manier niet enkel zichzelf, maar ook de ZZP-ers van Nederland eens mooi in het zonnetje zet.

Reacties