menu

Kredietcrisis? Verzekeren!

Afgelopen week heb ik weer een Starters Masterclass gegeven. Het is altijd leuk om te zien dat deze elke keer hun eigen thema hebben. Deze keer was het thema mede de gevolgen van de krediet crisis voor startende ondernemers. Als echte ondernemers onder elkaar zagen we wel gevolgen maar waren deze vooral positief.

Het blijkt dat wij hierin niet uitzonderlijk waren. Uit een onderzoek van ZZP Nederland blijkt dat veel startende ondernemers niet direct omzetverlies zien door de crisis. Eerder een tijdelijke impulse. Wel is een gevolg dat ondernemers even de eigen zekerheden nakijken. Ook met Ondernemen & Internet merken we deze gevolgen. Het aantal vragen naar de verzekeringen voor ondernemers is explosief toegenomen.

Verzekering en ondernemers

Vandaar dat we even de tijd hebben genomen dit wat verder te onderzoeken en hier een nieuw domein voor hebben opgericht. Verzekering & Ondernemers .nl. De informatie is zeker niet wetenschappelijk maar zoals je van ons gewend bent meer onze mening of gevoel binnen de markt. Echt conclusies trekken vanuit deze informatie raden we zoals altijd af. Als ondernemer moet je beslissingen zelf kunnen nemen. Op gevoel of meerdere bronnen.

De website is helaas nog veel te summier maar we zullen hard werken aan het uitbouwen tot een serieuze bron op het gebied van verzekeringen voor ondernemers. Wat er nu staat is nog maar het begin! Heb je tips of klachten? We zijn zeer benieuwd naar alle reacties. Laat het ons weten!

Reacties