menu

Juridisch advies via iPhone applicatie?

ADVERTORIAL – Als ondernemer kan het altijd voorkomen dat je snel even een vraag wilt stellen aan een juridisch adviseur. Dankzij De Nationale Advocatenlijn kun je direct een advocaat inschakelen in de gewenste (postcode)regio. Nu ook als applicatie!

Snel de juiste jurist of advocaat

Het kan altijd voorkomen dat je opeens zit met een juridische vraag. Bij voorkeur rustig achter je bureau op je kantoor, maar mogelijk ook onderweg, bij een klant of thuis. Wat nu te doen als je besloten had op juist deze verzekering te bezuinigen? Jelf het wetboek door spitten? Het kan ook anders. Zelfs zonder tussenschakels, verschuldigde rechtsbijstandpremies en andere (langlopende) financiële verplichtingen.
De Nationale Advieslijn B.V heeft een platform ontwikkeld onder de naam ‘De Nationale Advocatenlijn’ dat in september 2010 publiekelijk is gelanceerd. Met dit platform kunnen ondernemers en particulieren direct juridisch advies inwinnen. Zo heb je met een simpel telefoontje of e-mail direct een advocaat in de gewenste regio te pakken. 
Nu ook via iPhone applicatie
Nu heeft de Nationale Advocatenlijn een iPhone applicatie gelanceerd om rechtzoekende iPhone bezitters te ondersteunen. Je kunt de applicatie gratis in de de Apple App Store downloaden door te zoeken naar advocaten. Direct is De Nationale Advocatenlijn zichtbaar en gratis beschikbaar. Je kunt het natuurlijk ook via iTunes downloaden en zo op je iPhone installeren.
Vervolgens hoef je enkel nog de eerste twee cijfers van de postcode op te geven van waar je op dat moment bent, en met een druk op de knop bel of mail je een advocaat in jouw regio. Zo neem je niet snel meer een onverantwoord of onnodige juridische en financiële risico. 

Geen verzekering meer nodig?
Vele rechtszoekende ondernemers en particulieren zien op tegen de kosten die verbonden zijn aan te verlenen rechtsbijstand door dé rechtshulpverlener bij uitstek, de advocaat. Natuurlijk wil je ook geen overbodig gebruik maken van het juridische Nederlandse systeem. Maar wat nu als je bij een klant op locatie toch voor een belangrijke juridische beslissing komt te staan, of in jouw privéomgeving toch eens juridische ondersteuning wilt zoeken zonder dat je lang op zoek moet naar de juiste advocaat?
Bron: Beldna.nl

Verder lezen

Reacties