menu

Jongeren pitchen idee tijdens Start Up Day

Aanstaande vrijdag gaan tien jongeren hun businessidee pitchen bij incubator Rockstart tijdens de Start Up Day. Het initiatief van TEDxYouth moet jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 21 jaar op weg helpen om de eerste stappen te zetten richting een succesvol ondernemerschap.

De jongeren mogen hun idee presenteren aan een deskundige jury en een zaal vol investeerders, ervaren ondernemers en andere jongeren. Tijdens deze middag staat de vraag centraal wat je als jonge ondernemer nodigt hebt om een businessidee te realiseren. “Een groeiend aantal jongeren beweegt zich al op jonge leeftijd op ondernemerspad. Aangespoord en geïnspireerd door succesverhalen van jonge, snel groeiende bedrijfjes, zien steeds meer jonge mensen kansen en mogelijkheden om al op jonge leeftijd hun creativiteit aan te wenden voor de start van een eigen bedrijf”, aldus de organisatie.

De jury staat onder leiding van Gregor Noltes, business developer bij Rockstar, en wordt verder gevormd door Tim van Dam van KPN, Peter Keijzer van L&DJ PR en de 19-jarige ondernemer Thijl Klerkx. De winnaar van de pitch krijgt als prijs een brainstormsessie met drie juryleden.

Reacties