menu

Heerlijk die vrijheid

Vandaag was mijn vriendin haar diplomauitreiking. Het is vanzelfsprekend dat ik daar mee naar toe ga. Donderdagmiddag van 2 tot 6 dus het kost je een middag maar ze gaat niet verder studeren dus dit is iets wat ik niet veel meer mee ging maken. Zelf ben ik in Amsterdam afgestudeerd dus het was leuk om te zien hoe het nu in Utrecht geregeld was. Bij mijn schoonmoeder heb ik flinke punten gescoord door mee te gaan.

Flinke punten om mee te gaan. Maar dat is toch vanzelfsprekend? Die uren haal ik wel weer in en zo niet dan niet. De negen tot vijf-mentaliteit heb ik, doordat ik direct na mijn diploma fulltime ben gaan ondernemen, eigenlijk nooit echt gekend dus ik deel mijn dagen in zoals ik dat wil. Als ik andere mensen soms moeilijk zie doen om een middag vrij te krijgen of om een vakantie te kunnen plannen denk ik wel eens; ik zou dat niet door een ander willen laten bepalen.

Als ik een dag niet wil, dan werk ik niet. Heerlijk die vrijheid. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Reacties