menu

Gouden Impuls voor Utrecht?

Loop jij al tijden rond met een goed idee om de Utrechtse economie te stimuleren? Dan is dit je kans! Het klinkt als een sprookje maar met jouw idee kun je nu werkelijk naar het Utrechtse stadhuis om jouw idee voor te leggen aan de gemeente.

Deze heeft een budget beschikbaar van niet minder dan 10 miljoen euro. Zelf wordt je er ook beter van want met jouw idee kun je de heuse Gouden Impuls prijs winnen!

Zojuist werden wij namens wethouder De Gelder van Economische Zaken van de Gemeente Utrecht uitgenodigd om 11 november van 16.00-17.00 uur vast in uw agenda te reserveren voor een bijzondere startbijeenkomst in het stadhuis.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers en hun intermediairs in Utrecht. Vorige week donderdag is er namelijk door de Gemeenteraad een plan goedgekeurd om de Utrechtse economie een impuls te geven met een bedrag van € 10 miljoen. Daar willen ze zo snel mogelijk mee aan de slag maar om zeker te zijn dat ze het geld echt aan het beste idee besteden zoeken ze het gouden idee.

De gemeente heeft daarom een eenmalige prijsvraag voor het beste idee om de Utrechtse economie te stimuleren in het leven geroepen. Niet zomaar een idee, maar een idee dat ook echt uitgevoerd kan worden, de zogeheten Gouden Impuls. Loop je dan ook al een tijd rond met zo’n plan, dan is dit je kans. De gemeente looft een substantieel bedrag uit dat is toegespitst op studenten, klein-, middel- en grote bedrijven.

De prijsuitreiking zelf vindt plaats op 17 februari 2010 maar op 11 november tussen 4 en 5 uur smiddags kun je dus terecht met dat geweldige idee. Wij hebben een uitnodiging ontvangen maar weten zeker dat de gemeente ook jouw idee wil horen. Laar daarom nu meteen horen dat ook jij je zegje wil doen! Schrijf je in!

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd als jij het idee had en via deze website hier op ben geattendeerd. Doe je mee, of win je zelfs die prijs? Informeer ons!

 

Reacties