Flexplekken in Rotterdam

Flexplekken in RotterdamWij bieden een overzicht van flexplekken in Rotterdam. Ben jij ook op zoek naar een flexibele werkruimte in Rotterdam? Er zijn er genoeg en de voor- en nadelen zijn per aanbieder sterk verschillend. Even vergelijken kan dus zeker geen kwaad.

Ga je een werkplek inrichten? Check dan ook de tips, adviezen en artikelen van Coolblue. Zie ook de andere kosten van een eigen bedrijf.

Overzicht van flexplekken in Rotterdam

Wij vonden de volgende lijst met aanbieders van flexplekken in Rotterdam.

  • Regus.com Rotterdam: Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexplekken. Met één abonnement heb je toegang tot meerdere locaties in en rond Rotterdam. Gebruik zoveel ruimte als je nodig hebt, van een paar bureaus tot een volledig gebouw. Schaal eenvoudig op- of af wanneer jij of je team dat nodig hebt.
  • Spangesekade.nl: Aan de Spangesekade in Rotterdam-West verhuurt dit gelijknamige bedrijf elf units van elk 60 vierkante meter. Deze zijn schakelbaar middels een doorgang in het midden van de ruimte. Elke unit heeft zijn eigen faciliteiten (pantry, toilet en dergelijke).
  • Goodplace2Work: Flexplekken in Rotterdam-Noord voor vrouwelijk ondernemers. Je huurt een werkplek per uur of betaalt een gereduceerd tarief via een urenbundel. Naast het huren van een flexplek, kun je er vergaderen of trainingen geven. Ook zijn er aparte ruimtes voor het ontvangen van gasten.
  • ZAPP office: Deze flexwerkplekken liggen aan de rand van Rotterdam en Capelle aan den IJssel, direct naast de A16. Je kunt er zowel terecht voor huren van een flexplek als een tijdelijk kantoor. Je betaalt per uur, (halve) dag, maand of kiest voor een strippenkaart.
  • Easystart Office biedt niet alleen flexplekken aan, in zowel Rotterdam als Amsterdam, maar biedt ook registratieadressen en virtuele kantoren. Handig voor als je je huisadres privé wilt houden.
  • Workspot.nu: Het concern heeft meerdere locaties in Rotterdam. Hier kies je voor een kantoorunit, een flexibele of vaste werkplek of virtueel kantoor.
  • Zipperz Business Center: Dit bedrijf biedt flexplekken voor maximaal zestien ondernemers. Ook is het mogelijk om een postadres te nemen of een kantoorunit te huren.
  • StartDock: Je kunt hier verschillende abonnementen afsluiten, van een flexibele co-werkplek tot een volledig kantoor inclusief vergaderruimtes voor jezelf. Het pand van 1450 vierkante meter is gevestigd aan het Westplein.

Een overzicht van landelijke spelers met vestigingen in verschillende steden vind je hier.