menu

Fijne feestdagen!

Ja ook bij ons ontkom je er niet aan. De kerstsfeer is begonnen en op de redactie heerst een vredige tevreden sfeer. De kerstdagen zitten er aan te komen. Tijd om terug te kijken op een succesvol jaar waarin de bezoekersaantallen zijn verdubbeld. Met misschien nog wel meer inspiratie om er in 2009 echt een feest van te maken. Wij hopen dat jij als bezoeker terug kan kijken op een net zo succesvol jaar en zin hebt in wat komen gaat.

Natuurlijk, de vooruitzichten zijn wisselvallig. In de ene krant lees je enkel over panieksituaties en crisis, in een ander medium lijkt het weer mee te vallen. Onze blik op de crisis is in ieder geval dat dit enkel voor de kleine ondernemer kansen brengt. 2009 zal een jaar worden van verandering (It’s time for Change – B. Obama) maar dat zal de kleine ondernemer enkel goed uitkomen.

Wij hebben er veel zin in maar voor het zover is… Eerst even afkicken van een paar dagen zonder internet. Even lekker de kerstdagen offline doorbrengen zeg maar. Want hard werken is nodig, maar enkel mogelijk met de juiste ontspanning op zijn tijd.

Fijne feestdagen! En een zeer ondernemend 2009!

Reacties