menu
e-boekhouden

EigenBaas Avondschool volgende week van start

EigenBaas Avondschool volgende week van start

Volgende week dinsdag zullen de eerste ondernemers in spé starten met de EigenBaas Avondschool van Qredits. Het doel van dit programma is om ondernemers binnen zes weken klaar te stomen voor het echte werk. In anderhalve maand wordt er een ondernemingsplan geschreven.

De EigenBaas Avondschool start op dinsdag 24 mei in Zoetermeer en bestaat uit tien deelnemers. Die gaan gedurende zes weken werken aan hun eigen ondernemingsplan, onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven.

EigenBaas nu ook buiten het onderwijs

Het avondschool-programma van EigenBaas is afgeleid van het EigenBaas-onderwijsprogramma dat Qredits verzorgt op tientallen ROC’s. De avondschool-versie is het eerste EigenBaas-programma buiten het onderwijs en gericht op volwassenen. “Het is voor iedereen die een goed ondernemingsplan wilt schrijven, kennis wilt nemen van alle facetten van het ondernemerschap en een volgende stap wilt maken”, zo legt de kredietverstrekker uit.

Andere gemeentes zullen dit jaar nog volgen

Naast het begeleid schrijven van een ondernemingsplan komen ook thema’s zoals persoonlijke effectiviteit, SWOT-analyse, marktonderzoek, social media en financiering aan bod. Zoetermeer is nu de eerste gemeente die een dergelijk programma in samenwerking met Qredits gaat uitvoeren, maar komen jaar zullen ook onder andere Eindhoven, Almelo, Groningen en Rotterdam volgen.

Reacties