menu

Egeria Jonge Ondernemersprijs krijgt vervolg

Egeria jonge ondernemersprijs krijgt vervolgVorig jaar was het de eerste editie voor de Egeria Jonge Ondernemersprijs en dit jaar maken jonge ondernemers opnieuw kans op erkenning. Degene met een goed ondernemersplan maakt kans in een van de drie leeftijdscategorie√ęn, waarvan het prijzengeld totaal 25.000 euro bedraagt.

Egeria is een investeringsmaatschappij die investeert in Nederlandse ondernemingen. Als aandeelhouder in veelal oude familiebedrijven, weten ze hoe belangrijk jong ondernemerstalent is en ze stimuleren dit dan ook graag. Met het in het leven roepen van deze prijs hopen ze jonge ondernemers de erkenning te kunnen geven die ze verdienen.

Ben je 27 jaar of jonger en heb je een geweldig ondernemersplan geschreven, dan is een bezoekje aan de site (site niet langer in de lucht, red.) geen slecht idee. Of je al een eigen bedrijf hebt of het enkel nog moet hebben van je ambitieuze plannen, maakt niet uit. Ook kan je je zowel alleen of samen met partners inschrijven.

Inschrijvingen dienen voor 15 maart aanstaande binnen te zijn, een ondernemersplan hoeft dan nog niet per se toegevoegd te worden. Tijdens een zogeheten kickoff-borrel kunnen deelnemers hun plannen kort toelichten, komen ze in contact met de mensen van Egeria en kunnen er vragen gesteld worden aan de managers van de investeringsmaatschappij.

Op 6 juni vindt de grote finaledag plaats in Amsterdam. Dan zal bekend worden wie niet alleen jong en ambitieus is, maar ook nog eens een fantastisch ondernemersplan heeft!

Reacties