menu
e-boekhouden

Een bedrijf starten in Silicon Valley

Droom je ook wel eens van het succes in Silicon Valley? Zou je Facebook en Twitter als buren willen? Het technische en innovatieve hart van Amerika is voor veel internetondernemers de place to be. Op 10 mei vindt er over dit onderwerp een roundtable plaats, georganiseerd door EFactor.

Facebook, LinkedIn, Apple, Microsoft, Google, Twitter, Oracle, alle bekende ondernemingen zijn in het episch centrum van ondernemerschap gevestigd! De Silicon Valley barst van ondernemers die zonder na te denken hun baan opzeggen en er met 120% voor gaan. Ga je lunchen, hoor je naast je ondernemers praten over hun idee. In de bus begint de een met de ander te praten en worden business cards uitgedeeld. Ondernemerschap bruist in deze regio. En dus is het niet zo gek als jij als startende ondernemer hier ook je geluk wilt beproeven!

EFactor denkt je hierbij te kunnen helpen. Zij ondersteunen een wereldwijde sociale gemeenschap die bestaat uit een miljoen ondernemers en bieden diezelfde ondernemers verschillende hulpmiddelen om een bedrijf te kunnen starten of te kunnen laten groeien. Je kan hierbij denken aan het vinden van investeerders of aan het delen van kennis. ‘Stippel je route uit naar Silicon Valley’ is een van de  evenementen die EFactor wereldwijd organiseert voor ondernemers. Vorig jaar werd deze dag georganiseerd op 6 juni, nu zal de roundtable plaatsvinden op 10 mei.

Hoe start je een bedrijf in San Francisco?

Veel (startende) ondernemers dromen van uiteindelijk succes in Amerika, en dan met name in dat ene gebied in San Francisco dat zo tot de verbeelding spreekt: Silicon Valley. Speciaal voor deze mensen organiseert ondernemerscommunity EFactor een roundtable met Peter Laanen (Comic Sans, altijd mooi!), die international trade director is bij het Netherlands Business Support Office in San Francisco. Hij zal zich op die dag richten op de vraag: “Hoe start ik een bedrijf of breid ik deze uit in San Francisco?”.

Als je deze workshop bijwoont, zal Peter ook specifiek kijken waar voor jou de kansen liggen en natuurlijk al je business-vragen beantwoorden. Een mooie mogelijkheid dus om te kijken of een verhuizing of uitbreiding naar Silicon Valley iets voor jou is. Mocht je nou interesse hebben in deze dag, dan kun je je (inschrijvingen inmiddels gesloten, red.) opgeven. Wees er snel bij, want er zijn maar 25 beschikbare plaatsen.

Reacties