menu

E-book ondernemen

Onze website Ondernemen & Internet voorziet al jaren startende en ervaren ondernemers, studenten en andere geïnteresseerden in de kennis die nodig is om een bedrijf te kunnen runnen. In de loop der jaren hebben we artikelen geschreven over allerhande zaken: van het bepalen van het uurtarief tot het starten met personeel en van bijhouden van de financiële administratie tot het inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Haal 86 pagina’s aan direct toepasbare kennis in huis!
De beste artikelen hebben we geüpdatet en gebundeld in een handig e-book. Hierin lees je alles over het ondernemerschap, ontdek je welke valkuilen er zijn en hoe je die vermijdt en lees je veel praktische informatie voor zowel de startende als de ervaren ondernemer.

Ons e-book leest lekker weg en bevat de belangrijkste informatie die je nodig hebt om te beginnen met ondernemen. Ideaal dus om zelf eens door te lezen óf om cadeau te geven aan iemand die juist net is begonnen met een bedrijfje. En of je nu op het strand ligt te bakken met je e-reader bij de hand of je zit lekker in de trein zonder wifi, met ons e-book bij je ben je altijd en overal in het bezit van de kennis die wij van Ondernemen & Internet graag met jou willen delen!

Voor slechts €9,95 is dit e-book van jou.
Download ‘m vandaag nog en spijker die kennis bij!

Na het betalen (via iDeal) wordt een url getoond waarmee je het e-book (pdf, 2mb) kunt downloaden. Die link is een uur geldig vanaf jouw ip-adres. Als je je e-mailadres hebt ingevuld, krijg je die link ook zo snel mogelijk in je inbox. Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen via dit formulier.