e-Boekhouden.nl neemt Ficsus.nl over

e-Boekhouden.nl neemt Ficsus.nl over

e-Boekhouden.nl heeft haar positie in de Nederlandse markt van online boekhoudpakketten verstevigd. Dit is gebeurd met de acquisitie van branchegenoot Ficsus.nl. Met deze overname wil e-Boekhouden een grote stap zetten in haar ambities om binnen vijf jaar marktleider te zijn.

Klanten van Ficsus.nl hoeven niet bang te zijn dat hun favoriete boekhoudprogramma er gelijk mee ophoudt: het online pakket blijft in haar huidige vorm bestaan en bestaande klanten kunnen hierdoor gewoon gebruik blijven maken van het systeem.

e-Boekhouden verstevigt positie met overname

Meike van Duppen, directeur van e-Boekhouden.nl spreekt in ieder geval van een versteviging van hun positie in de Nederlandse markt, nu het de branchegenoot heeft overgenomen. “Ficsus is een prachtig bedrijf met veel potentie en zo’n tien jaar ervaring. Door deze ervaring samen te voegen met de ruim 15 jaar ervaring van e-Boekhouden.nl, ontstaat er een win-winsituatie waarmee we ondernemers in Nederland nog beter van dienst kunnen zijn”, zo denkt ze.

‘Zaten gelijk op één lijn’

Ficsus-oprichter Jeroen Hanekamp spreekt aangaande de overname van een schot in de roos, als het gaat om het perfectioneren van de dienstverlening voor ondernemers. “Al vanaf de eerste gesprekken zaten wij volledig op één lijn met de missie van e-Boekhouden.nl. Het gaat om het creëren van waarde voor de klant. Met de financiële slagkracht van e-Boekhouden.nl en de gedeelde expertise op het gebied van softwareontwikkeling zijn er nog heel veel mogelijkheden.”

Over de auteur

Over de auteur

Ondernemen & Internet is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten