menu
e-boekhouden

Dit zijn de Rising Stars volgens Deloitte

Jaarlijks houdt Deloitte een verkiezing van de snelst groeiende technologiebedrijven uit de Benelux. Dit doet het als onderdeel van het Fast50-programma. Maar daarnaast houden ze ook een verkiezing voor opkomende talenten, bedrijven die jongen dan vijf jaar zijn. De genomineerden in beide categorieën zijn nu bekend.

In de Deloitte Technology Fast50 staan bedrijven als 2dehands.nl, Beslist.nl, Kaartje2go en Sanitairwinkel.nl. Op 11 oktober wordt in de Fokker Terminal in Den Haag door Jort Kelder bekendgemaakt hoe de definitieve Fast50-ranking eruitziet.

Op die dag wordt ook bekend welk bedrijf zich de Rising Star van 2012 mag noemen. Oftewel het bedrijf dat volgens stemmers en jury behoort tot de meest interessante rijzende ster. Welk bedrijf heeft het potentieel om onze toekomst te veranderen? Dit zijn de kanshebbers:

24iMedia
Dit Nederlandse bedrijf brengt content naar smart-tv’s en doet ook aan het ontwerpen, ontwikkelen en hosten van apps voor zulke televisies.

Basalte
Een Belgische genomineerde die allerlei hip schakelmateriaal verkoopt, dat specifiek voor huishoudelijke elektronica wordt gebruikt.

Bubble Group/Sheriff Gaming
Een jong en innovatief bedrijf uit Eindhoven dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelingen van ‘3D casino games’.

Fashiolista
Een fashioncommunity die eerder door de bezoekers van Sprout al werd uitgeroepen tot beste startup van 2011.

inSided
Het Amsterdamse bedrijf InSided heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelingen van online communities en deed dat eerder al voor merken als T-Mobile, Hi en Eneco.

Link-Busters
Ook dit bedrijf komt uit Amsterdam. Het houdt zich fulltime bezig met het offline halen van illegale bestanden op bijvoorbeeld Rapidshare en (wijlen) Megaupload.

Metrological Media
Metrological werkt aan een app-platform dat een naadloze internet geïntegreerde tv-ervaring biedt. Content-eigenaren hoeven geen apps meer te maken voor specifieke televisies, aangezien het platform op elk denkbaar apparaat werkt.

MoneyBird
Met de software van het Nederlandse MoneyBird is het gemakkelijk om online te factureren of je administratie bij te houden.

Ovizio Imaging Systems
Dit Brusselse bedrijf ontwikkelt digitale en holografische microscopen.

SEOshop Group
SEOshop is een Nederlandse aanbieder van webshopsoftware waarmee je, je raad het al, een webshop kunt runnen.

Softkinetic
Dit Belgische bedrijf ontwikkelt gebaarherkennings-hardware en -software en claimt met z’n nieuwe motion control-camera een betere herkenning van lichaamsdelen dan de beroemde Kinect van Microsoft.

Woorank
Woorank, eveneens Belgisch, levert een ‘instant website review’, oftewel  een snelle (SEO-)check van je site.

Reacties