menu

De nieuwe Blackberry voor ondernemers

Advertorial

Voor de meeste ondernemers onder ons is mobiel werken gewoon standaard. Even onderweg nog snel die e-mail, of het zoeken van een locatie via de navigatie. Sinds 1 oktober verkoopt Vodafone de nieuwste BlackBerry Bold: de beste smartphone van dit moment. De BlackBerry Bold maakt het mogelijk om eenvoudig en onbeperkt email te versturen, vanwege het grote scherm en het makkelijke QWERTY toetsenbord en Vodafone biedt daar gratis een jaar navigatie voor onderweg bij. Hoogste tijd voor mij om dit even uit te proberen!

Vanaf nu geen platte, saaie tekst meer, maar email zoals je gewend bent met opmaak in html. Ook kun je eenvoudig bijlagen openen en vervolgens bewerken met Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Je eigen kantoor in je binnenzak! Maar met de BlackBerry Bold kun je ook gebruik maken van multimedia functies. Het beeldscherm heeft zo’n hoge kwaliteit, dat je video altijd scherp kunt bekijken. Met hetzelfde beeldscherm kun je ook gemakkelijk navigeren met 1 jaar gratis Find & Go bij Vodafone.

Concreet?
Met de nieuwe BlackBerry Bold wordt mobiel werken nog makkelijker en kun je het hele kantoor altijd bij je hebben: email, documenten beheren, muziek en video, navigeren en natuurlijk de standaard functionaliteiten van BlackBerry en Vodafone. De BlackBerry Bold is bij Vodafone gratis in combinatie met een 2-jarige OndernemersBundel van €35,- en BlackBerry Internet Service van €15,- per maand.

Wacht even… geen aanbieding?
Als echte ondernemer nemen we daar natuurlijk geen genoegen mee. De Blackberry mag dan behoorlijk sexy zijn, van Vodafone verwachten we een mooie aanbieding. Bij deze: Als je online bestelt, krijg je 20% korting op je OndernemersBundel en 1 jaar gratis Find & Go Navigatie. Dus snel naar de website: www.vodafone.nl

Verder lezen

Reacties